Tips - geef de dorstigen te drinken

Binnen het thema 'Geef de dorstigen te drinken' willen we jullie graag wat tips meegeven om je in te zetten voor het waterproject.

Dit bericht is geplaatst op 05-03-2021

Tip 1:

Tijdens diensten in 2019 en 2020 hebben Mozaiekers zich verbonden aan het leven van 1.000 kinderen in de 16 projecten in de regio Marsabit en Isiolo in het noorden van Kenia. Dat is in het afgelopen jaar voor die kinderen en hun familie een grote zegen geweest. In de 16 projecten die we als Moziek Kenia ondersteunen zijn nog 200 kinderen die geen sponsor hebben. Wil jij je verbinden aan één van deze kinderen en hen bemoedigen via brieven en gebed? Geef een kind in armoede een kans zich geestelijk, lichamelijk en sociaal gezond te ontwikkelen! 

Tip 2:

Schrijf je sponsorkindje! Met elkaar sponsoren we als Mozaiekers 1.000 kinderen!  De kinderen kijken uit naar post van de sponsor en vaak worden de brieven herlezen en bewaard. Schrijven is namelijk héél belangrijk, omdat het je sponsorkind erg bemoedigt. Het feit dat dat iemand aan hen denkt betekent veel voor hun zelfbeeld. Ook is uit onderzoek gebleken dat de prestaties van kinderen die geschreven worden beter presteren dan kinderen die geen post ontvangen. Bovendien brengen jouw gebeden en liefdevolle brief een beetje hoop in een moeilijke tijd.

Tip 3: 

We zijn nog steeds op zoek naar meer ondernemers, om elkaar te inspireren! Ondernemers die willen mee-investeren én meedenken om samen verschil te mogen maken in Marsabit en omgeving, waar zoveel armoede is en tegelijkertijd veel kansen liggen? Geprikkeld? We gaan graag met jou in gesprek. Neem voor meer informatie contact op met Willem van Amerongen – contactpersoon Ondernemers vanuit het Mozaiek ondernemers projectteam - via: ondernemers@mozaiekkenia.nl 

Wil je een gift geven? Dat kan hier!