Opstart fysieke diensten

We kunnen niet wachten om weer samen te komen, samen God te aanbidden en elkaar te ontmoeten. Hoe gaaf zal het zijn als dat straks weer kan! De laatste tijd krijgen we veel vragen over de opstart van onze diensten. En dat snappen we. We kijken er zo naar uit!

Zoals je misschien al in de livestream zag, zijn er al een aantal mensen live bij de dienst aanwezig. Dit zijn de vrijwilligers die straks hun bediening weer oppakken. Vanaf 5 september verwachten we iedereen weer welkom te mogen heten in Nijkerk. We gaan direct openen met twee diensten. De eerste om 09.30 uur en de 2e om 11.45 uur. We moeten hierbij natuurlijk rekening houden met de maatregelen die dan gelden. Je zult je daarom van tevoren moeten aanmelden via onze website of de Mozaiek app.

Dit bericht is geplaatst op 13-08-2021

Je kunt je ticket via onze agenda bestellen voor de eerste 3 zondagen in september. 

We hopen iedereen een plekje te kunnen geven verspreid over twee diensten. Het is niet nodig om een coronapaspoort of testbewijs te laten zien. Elke week is er tijdens de fysieke samenkomsten van 09.30 uur kinderdienst voor de groepen 1 tot en met 6 en voor de Parelkids (basisschoolkinderen met speciaal onderwijs). De 1e twee zondagen van de maand zijn er tijdens de samenkomst van 09.30 uur ook kinderdiensten voor groep 7 en 8.

Voor de allerkleinsten (0-3 jaar) is wekelijks tijdens onze eerste samenkomst om 09.30 uur opvang geregeld.

Hopelijk zien we jou op 5 september!