Familieberichten van vrijdag 8 oktober

Deze week zijn er de volgende familieberichten met ons gedeeld

Dit bericht is geplaatst op 08-10-2021

Deze week willen we stilstaan bij 2 kanjers binnen onze gemeente. Jedajah en Devie die beide vechten tegen vreselijke ziektes. We willen een lach op hun gezicht toveren door met z'n allen kaartjes en leuke tekeningen te sturen. Doe jij mee? Lees hieronder de situatie van beide kanjers. 

--------

Jedajah heeft door haar energie-stofwisselingsziekte de afgelopen jaren veel in het ziekenhuis gelegen. Het afgelopen jaar is het naar omstandigheden best goed gegaan en konden we het een en ander zelf nog redelijk goed thuis bijsturen waardoor we buiten het ziekenhuis konden blijven. Helaas ging het de afgelopen tijd steeds minder goed waardoor we afgelopen weekend op het punt kwamen dat het uitstellen van een opname niet langer mogelijk was omdat als ze eenmaal metabolisch ontregeld raakt de weg terug moeizaam is en vaak tijd nodig heeft. De weg omhoog is op dit moment nog niet ingezet.

Zullen we met z'n allen bidden voor Jedajah en haar bemoedigen door een mooie kaart te sturen?! 
Dit kan naar het volgende adres: 

WKZ
t.a.v. Jedajah Vegt
Afdeling Panda kamer 17
Lundlaan 6
3584 EA Utrecht

*

Devie is drie weken geleden begonnen aan zijn eerste chemokuur. Devie is dapper, maar de kuur viel niet mee. Nadat Devie naar huis mocht om te herstellen en om zijn 11 jarige verjaardag te vieren, zijn er afgelopen twee weken complicaties opgetreden en hij is inmiddels weer opgenomen in het Maxima-centrum. Devie kon minder goed zien en uit een MRI-scan is gebleken dat er bloedpropjes in de schedel zitten. Er wordt nu gekeken wat hiervan de oorzaken zijn en geprobeerd wordt o.a. om dit met bloedverdunners te verhelpen. Ook heeft Devie afgelopen week een bloedtransfusie gekregen wat moet zorgen dat hij weer wat aansterkt. De 2e chemo die eigenlijk afgelopen woensdag zou beginnen is voorlopig uitgesteld tot na dit weekend. 

Jullie gebed voor een wonder en voor herstel is nodig. Bidden jullie met de familie mee!

Een kaartje naar Devie zou te gek zijn. Dit kan naar het volgende adres: 

Devie van de Ridder
Prinses maxima centrum
Heidelberglaan 25
3584 CS Utrecht
Afd. Boomhut