MOZAIEK KIDS GAAT VERHUIZEN!

Superleuk nieuws: Mozaiek Kids gaat verhuizen! Vanaf 8 januari is de kinderdienst in het nieuwe ontmoetingscentrum van Mozaiek033. De ruimtes worden speciaal ingericht voor kinderen, waarin zij Gods liefde leren kennen. In deze brief lees je wat er gaat veranderen en wat dat voor jou betekent.

Dit bericht is geplaatst op 17-12-2022

De allereerste keer...

Mozaiek Kids in het nieuwe ontmoetingscentrum! Alle kinderen (dus ook baby’s en parels) kunnen hier vanaf 9.00 inchecken. Voor de kinderen die er op 1 januari niet bij waren; ook deze zondag kun je nog jouw stukje van het kunstwerk schilderen! Ouders: via onderstaande video vind je alle info over wat er nu verandert voor jullie.

Afgelopen weken deelden we een ouderbrief uit met alle informatie rondom de verhuizing. Heb je die gemist? Klik dan hier voor de digitale brief.

Speelgoed gezocht!

Om ook in het nieuwe ontmoetingscentrum fijn te kunnen spelen heeft Mozaiek Kids een verlanglijstje. Heb jij spullen die op het lijstje staan en zou je ze aan de Kids willen geven? Mail naar [email protected]! Heb je iets wat niet op de lijst staat maar waar we wel heel blij van zouden worden? Stuur foto’s en een beschrijving naar [email protected]. We worden blij van speelgoed dat heel, mooi, schoon en compleet is en kids-proof (realiseer je dat er elke week tientallen verschillende kinderen mee spelen, dus dat het leuk moet blijven als er een onderdeeltje vermist raakt en het niet makkelijk stuk te krijgen is). Namens de kids alvast ontzettend bedankt!