Walter en Janita van de Groep

We willen gedoopt worden om Jezus te volgen en we willen het mooiste cadeau uitpakken. Wij zijn het waard om op te staan en te gaan schitteren... net als jij!

Dit bericht is geplaatst op 19-05-2019

Wij zijn Walter en Janita, al 24 jaar gelukkig getrouwd en samen hebben we drie prachtige dochters, Ciona (22), Nina (19) en Mila (16). Walter heeft een viskiosk in Nijkerk, waar hij met liefde en passie werkt.  Janita heeft een schoonheidssalon aan huis  waar ze met dezelfde liefde mag dienen.

Alle drie onze dochters wonen nog heerlijk thuis en we proberen een ‘open huis’ te zijn waar iedereen kan aanschuiven. We zijn allebei christelijk opgevoed en gedoopt waar we onze ouders dankbaar voor zijn. We hebben in de Adventkerk in Spakenburg belijdenis gedaan en hebben daar ook een zegen over ons huwelijk gekregen. In en rond ons gezinsleven hebben we behoorlijk pittige tijden gekend, wat soms als een neerwaartse spiraal voelde in ons gezin, maar we hebben altijd ervaren dat God erbij was. Hij heeft ons beloofd dat alles goed komt en daar zien we de vruchten van. Het heeft ons dichter bij God gebracht! Sinds enkele jaren gaan we naar Mozaiek en ons diepste verdriet werd een lied. We worden eigenlijk keer op keer geraakt... Ons geloof begon te groeien, te leven en hopelijk ook uit te stralen!

We willen gedoopt worden om Jezus te volgen en we willen het mooiste cadeau uitpakken. Wij zijn het waard om op te staan en te gaan schitteren... net als jij! -Be born again-