Jolanda Heek

Gods trouw is voor eeuwig. Hij verlaat ons niet en is altijd bij ons! Ik wil met Hem opstaan in een nieuw leven, Zijn leerling zijn en getuigen van Zijn liefde voor mij en de wereld!

Dit bericht is geplaatst op 29-09-2019

Mijn naam is Jolanda Heek, ik ben 26 jaar en woon in Bunschoten-Spakenburg. Ik werk als locatieleider op een hele leuke basisschool in Barneveld. Ik ben opgegroeid in een geweldig gezin met een broer en broertje en ben mijn ouders enorm dankbaar dat zij mij de liefde van Jezus hebben laten zien en mij over Hem hebben verteld.

Waarom wil ik mij laten dopen? In de afgelopen jaren is er veel gebeurd in mijn leven. Ik ben christelijk opgevoed en kwam altijd in de kerk. Mijn ouders hebben mij laten dopen, waar ik ze heel dankbaar voor ben en op mijn 17e heb ik belijdenis gedaan in de kerk waar ik opgegroeid ben. Door het volgen van de alphacursus een aantal jaar geleden gingen voor mijn gevoel mijn ogen pas echt open. Daar ervoer ik de liefde van Jezus zo intens en ik besefte dat dit het is waar het dus écht om draait. Zijn liefde voor ons en de wereld. 
Het afgelopen, turbulente jaar heb ik de liefde, vergeving en genezing van Jezus enorm ervaren. Hij was en is er altijd voor mij. Wat ik ook gedaan heb, hoe ik ook ben. Het lied ‘Who you say I am’ raakte mij enorm. In Hem weet ik wie ik ben! 

Bij de doopdienst in maart werd ik enorm geraakt en groeide het verlangen om mij te laten dopen. In de tijd daarna ontving ik telkens het teken van Gods trouw: de regenboog. Dit teken kwam steeds vaker terug. In gesprekken, in kaartjes, als ik naar huis reed vanuit werk. Gods trouw is voor eeuwig, Hij verlaat ons niet en is altijd bij ons! Ik wil met Hem opstaan in een nieuw leven, Zijn leerling zijn en getuigen van Zijn liefde voor mij en de wereld!