Benoeming voorgangersteam en secretariaat

Geweldig nieuws: Arjen ten Brinke en Emiel Hop zijn benoemd als voorgangersteam van Mozaiek033! Beiden zullen met ingang van 1 september a.s. twee dagen per week in dienst van Mozaiek033 aan de slag gaan. Door de snelle groei van Mozaiek033 is, eerder dan gedacht, de keuze gemaakt twee voorgangers te benoemen.

Dit bericht is geplaatst op 07-07-2019
Benoeming voorgangersteam en secretariaat

Binnen Mozaiek033 is de ervaring en overtuiging dat het voor de gemeente en voor de voorgangers zelf van grote waarde is, om in een team van minimaal twee voorgangers samen te werken.
We zijn heel dankbaar dat Arjen en Emiel samen dit team gaan vormen. De persoonlijkheden, gaven en vaardigheden van Arjen en Emiel zijn verschillend, maar ze hebben een gezamenlijke passie voor de lokale kerk en verlangen dat Jezus daarin Heer zal zijn. Daarom geloven we dat zij elkaar goed zullen aanvullen in het leiding geven aan Mozaiek033. 

Eveneens per 1 september a.s. zal Esther 1 dag per week gaan werken voor onze gemeente en Judith 1,5 dag. We zijn enorm blij met hun inzet voor de gemeente. Het werk dat zij verzetten, vaak ongezien, maakt dat veel (administratieve) zaken heel goed lopen.

Hier stellen Arjen, Emiel, Esther en Judith zich nog kort voor. Op zondag 1 september worden Arjen en Emiel ingezegd in de dienst van 09:30.