Nieuwe locatie per 3 november

Mooi nieuws: met ingang van zondag 3 november a.s. gaan we naar een nieuwe locatie voor de samenkomsten: Sporthal Corlaer.

Dit bericht is geplaatst op 14-07-2019

We beseffen (maar eerlijk gezegd soms ook nog niet heel goed) dat we nog maar net bezig zijn als gemeente. Dat we al deze keuzes nu al mogen en kunnen maken vinden we erg gaaf en we zijn hier bijzonder dankbaar voor.

Voor onze kinderen verandert er niets. Zij blijven samenkomen op dezelfde locaties als nu in het Corlaer of bij Bijzonderrr. Wat wel verandert is dat we naar één dienst per zondag gaan. Op de startzondag op 15 september zullen we meer vertellen over deze verhuizing en kunnen jullie alvast een kijkje nemen op de nieuwe locatie.

Ons diepe verlangen is dat in en door Mozaiek033 nog veel mensen Jezus zullen leren kennen en daardoor het geheim van een bevrijd en nieuw leven zullen leren kennen. Daarvoor hebben we elkaar zo nodig. Dank voor al jullie meebouwen, op welke wijze dan ook, aan dat kleine stukje Mozaiek033 van die hele grote kerk van onze Heer Jezus Christus.