Onze voorgangers

Per 1 september 2019 heeft Mozaiek033 twee voorgangers. Ze stellen zich graag aan jullie voor.

Dit bericht is geplaatst op 10-07-2019

Emiel Hop

Ik ben Emiel Hop en getrouwd met Daniëlle. We hebben een zoon (Thijs) en een dochter (Lara) die allebei nog thuis wonen; heel gezellig! Ik kom oorspronkelijk uit Utrecht, maar woon sinds mijn trouwen met veel plezier in Bunschoten-Spakenburg. Vis en voetbal zijn dan ook vanzelfsprekend onderdeel van mijn leven, net als mijn grootste hobby’s fietsen en schaatsen.

Een groot aantal gemeenteleden heb ik de afgelopen maanden al korter of langer gesproken in de ontmoetingen op zondag of bv. op de introductie-avonden. Ik ben onder de indruk geraakt van wat God allemaal in onze levens doet; wat een bijzonder verhaal schrijven we toch met elkaar als jonge gemeente!

Ik heb een achtergrond als leidinggevende binnen de Evangelische Omroep in Hilversum waar ik ruim 20 jaar heb gewerkt. Ik heb hier veel mogen leren en coachen op gebieden als organisatie, vrijwilligers, communicatie en financiën. Ik vind het en een groot voorrecht om in mijn rol als voorganger mee te mogen bouwen aan Gods Kerk. Tot snel!

Arjen ten Brinke

Ik ben Arjen ten Brinke en getrouwd met Annemarie. Samen mogen we voor vijf kinderen zorgen: Anna, Lisandra (onze pleegdochter), Maria, Markus en Micha. We wonen met ons gezin met veel plezier in Almere (Buiten). 

Van 2007-2017 hebben we mogen werken als kerkplanters in Den Haag. We hebben daar een prachtige tijd gehad en een nieuwe gemeente mogen stichten. Naast mijn werk als fulltime voorganger voor Mozaiek werk ik ook nog een paar uur per week bij International Justice Mission (IJM). Ik ben bij IJM verantwoordelijk voor het spreken in kerkdiensten en conferenties, het bouwen aan strategische partnerschappen. ‘Justice’ (gerechtigheid) heeft mijn hart. 

Toen de vraag kwam of ik voorganger wilde worden ervoer ik dat als een roeping. Uitdagend vind ik het om samen met jullie relevant kerk te zijn voor de tijd en cultuur waarin wij vandaag leven. Iemand zei eens: ‘De lokale kerk is de hoop voor de wereld’. Ik geloof dat ook!