Startzondag

Op zondag 15 september willen we feestelijk het nieuwe seizoen starten. Na de samenkomsten van 09.30 en 11.45 uur kun je in de middag opnieuw naar het Corlaer College pendelen. We starten hier om 15.00 uur met een leuk activiteitenprogramma voor alle kinderen van 4 t/m 12 jaar én voor de volwassenen. Ontmoeting staat centraal!

Dit bericht is geplaatst op 26-07-2019

Tijdens de middag kan iedereen ook een kijkje nemen in de nieuwe sporthal waarin we vanaf 3 november onze diensten gaan houden.Op deze zondag gaan we ook officieel van start met het project Mozaiek Kenia.

Om 16.30 uur gaat de ‘Food Market’ open voor zowel de kinderen als volwassenen. Ontmoet elkaar met een hapje en een drankje. Er zal voor iedereen wat lekkers zijn. Denk aan vis, een broodje hamburger en/of saté. Rond 18.30 uur sluiten we de dag muzikaal af in het Corlaer met medewerking van onze Mozaiek033-band.

Let op: meld je vooraf aan!
In verband met voorbereidingen en inkoop voor de Food Market is het belangrijk om je vooraf aan te melden voor het middagprogramma. Ook zijn we nog op zoek naar mensen die willen helpen bij onder meer het kidsprogramma en de op- en afbouw van de Food Market. Je kunt je hier aanmelden.