Programma Startzondag 15 september

Aanstaande zondag is het zover, de eerste startzondag van Mozaiek033! Er hebben zich een hele hoop mensen aangemeld dus het belooft een mooie dag te worden. 

Dit bericht is geplaatst op 12-09-2019

We verwelkomen de eerste bezoekers om 15.00 uur op het parkeerterrein voor de Corlaer College. Er is koffie en thee en er worden verse stroopwafels gebakken. In de parkeergarage wordt een impressie getoond van de gymzaal, hoe het eruit komt te zien in november. Je kunt na 17.00 uur ook een kijkje nemen in de gymzaal. Rond 15.30 wordt er begonnen met het volwassenenprogramma, dat in het teken staat van ontmoeting. 

Voor de allerkleinsten hebben we een springkussen buiten staan. Dit is echt alleen bedoeld voor kinderen tot 4 jaar. Er is bij het springkussen geen toezicht van een begeleider.

In de gymzaal hebben we een zaal met apenkooien voor leeftijd 4 tot 7 jaar en een zaal met apenkooien voor leeftijd 8 tot 11 jaar. In de middelste zaal worden spellen gedaan waar de kinderen zich voor in kunnen schrijven. We werken met een inchecksysteem, omdat we niet alle kinderen tegelijk de zalen in kunnen laten gaan. Kinderen kunnen per zaal ongeveer een half uur spelen en dan kunnen ze weer achteraan in de rij gaan staan. Het kinderprogramma duurt van 15.00 uur tot 17.00 uur. Het is voor de kinderen fijn om sportkleren aan te hebben in verband met de activiteiten. Ook is het verstandig de kinderen in te smeren met zonnebrandcrème, voor tijdens buitenactiviteiten. 

In de gymzaal is begeleiding, maar buiten de gymzaal is het de verantwoording van de ouders zelf. Kinderen gaan na het spelen zelfstandig met de trap naar beneden.

In de parkeergarage zullen we een groot scherm neerzetten waar kinderen even kunnen chillen van al het sporten en daar wordt een leuke kinderfilm gedraaid vanaf 16.00 uur.  

Er is ook een gratis photobooth beschikbaar waar je met elkaar of met je gezin op de foto kan gaan. Zo houdt je een leuk aandenken over aan deze dag.

Kinderen mogen niet in het Corlaer College rond hangen. We gebruiken het Corlaer alleen voor de WC gedurende het kinderprogramma en eten. 

Om 17.00 uur starten we met het eten en zullen de verschillende foodtrucks ons verwelkomen met het heerlijke eten. De dag zal eindigen met een dienst in het Corlaer. We stellen het op prijs als er wat mensen blijven om te helpen met opruimen.

Wij hebben er in ieder geval veel zin in. Tot dan!