Danila Westland

Ik wil me laten dopen omdat ik de liefde van God het fundament van mijn leven wil laten zijn en een leerling van Jezus wil worden!

Dit bericht is geplaatst op 29-09-2019
Mijn naam is Danila Westland en ik ben 22 jaar jong. Sinds januari kom ik bij Mozaiek033, waar ik mij enorm thuis voel! Ik hou van goede gesprekken en in mijn werk als verpleegkundige mag ik op mooie en kwetsbare momenten dichtbij mensen staan; dat vind ik bijzonder mooi om te doen. Ik ben opgegroeid in een liefdevol gezin en heb één zusje. Komend jaar ga ik trouwen met Jochem Veldman.
 
Ik kan me nog goed herinneren dat ik voor mijn 10e verjaardag de Jongerenbijbel kreeg van mijn ouders. Het markeerde een soort start van mijn eigen zoektocht naar God.
In mooie en moeilijke momenten haal ik zoveel kracht, vreugde, inspiratie en moed uit de Bijbel! Ook door mensen heen mag ik meer van God leren kennen. Het is een verrijking als je Hem samen mag zoeken, door alle verschillende visies en achtergronden heen. Vorig jaar heb ik een week Royal Adventure mogen leiden en in die week heb ik ervaren hoe bijzonder en concreet God door mensen heen kan werken.
 
Ik wil me laten dopen omdat ik de liefde van God het fundament van mijn leven wil laten zijn en een leerling van Jezus wil worden. Zoals het nummer ‘Build my life’ van Housefires zo mooi zegt:
 
Show me who You are
Fill me with Your heart
and lead me in Your love to those around me
I will build my life upon Your love
It is a firm foundation