Harry van de Vuurst

Ik wil de bijbel volgen, aan de geestelijke wereld en aan iedereen publiekelijk laten zien, dat door de doop mijn oude mens zal sterven in het water en dat ik uit het water mag opstaan als een nieuw mens, om een nieuw leven te leiden, gereinigd dankzij het bloed van Jezus Christus!

Dit bericht is geplaatst op 29-09-2019
Mijn naam is Harry van de Vuurst. Ik ben 52 jaar en al 28 jaar getrouwd met Ada. We hebben vier kinderen, waarvan nog twee thuis en inmiddels twee kleinkinderen. Ik was eigenlijk tot 5 jaar geleden altijd een ‘model’ christen. Mijn ouders hebben mij opgevoed met het geloof, ik heb belijdenis gedaan op mijn 18e jaar en was daarna jarenlang ouderling en jeugdouderling. De laatste jaren is er echter veel gebeurd in mijn leven. Ik kwam in een midlifecrisis en na 19 jaar werd ik plotseling ontslagen. 3,5 jaar geleden heb ik de Alpha cursus gevolgd.
 
Al deze gebeurtenissen hebben mijn leven sterk beïnvloed. De Alpha cursus was daarbij het laatste zetje om de echte liefde van Jezus in mijn hart te ervaren en mijn hart ook echt open te stellen voor Jezus en de heilige Geest.
 
Sindsdien is er enorm veel veranderd op geloofsgebied en mocht ik langzaam maar zeker naar dit moment toegroeien. Ik wil de bijbel volgen, aan de geestelijke wereld en aan iedereen publiekelijk laten zien, dat door de doop mijn oude mens zal sterven in het water en dat ik uit het water mag opstaan als een nieuw mens, om een nieuw leven te leiden, gereinigd dankzij het bloed van Jezus Christus. Dat door deze doop duidelijk zichtbaar is, dat mijn ziel, lichaam en geest aan Jezus Christus toebehoren en dat de geestelijke wereld geen enkele macht meer over mij heeft! 
 
Vader, maak mij tot een zegen;
Ga mij niet voorbij.
Regen op mij met Uw Geest, Heer;
Jezus, kom tot mij
Als de Bron van leven,
Die ontspringt, diep in mij.
Breng een stroom van zegen,
Waarin U zelf steeds mooier wordt voor mij.