Mozaiek Kenia

Een aantal weken terug is er in Mozaiek gestart met het project Mozaiek Kenia. Fantastisch dat velen van jullie meebouwen aan dit project door een kind in jullie hart te sluiten, door gebed of door financieel of praktisch bij te dragen!

Dit bericht is geplaatst op 10-10-2019

We zijn overweldigd door de vele reacties van aangeboden hulp! Afgelopen week belden we het kantoor op in Kenia om te vertellen wat het voorlopige resultaat  was. We laten jullie zondag 13 oktober een filmpje zien met de opname van dit gesprek in onze diensten, bijzonder!

Op 12 november wordt een avond georganiseerd voor iedereen die iets extra’s voor dit project wil betekenen. Mensen die hun kennis en expertise hebben aangeboden, willen helpen bij schrijfavonden, het inrichten van de website, ondernemers of op wat voor manier dan ook vrijwillig willen bijdragen. Wil jij deze avond ook bijwonen? Meld je dan aan via contact@mozaiek033.nl – alle mensen die al interesse hebben getoond per e-mail ontvangen binnenkort een uitnodiging en meer informatie.

Alle kinderen die binnen Mozaiek zijn gesponsord komen uit een van de 16 projecten uit Marsabit én omgeving die aan Mozaiek Kenia zijn toegewezen en daarmee deel uit maken van dit project. Door de overweldigende reacties vanuit Mozaiek, hebben we kunnen besluiten niet alleen Marsabit county, een gebied wat ongeveer anderhalf keer zo groot is als Nederland (!) te ondersteunen, maar ook vier aanvullende projecten die halverwege op de weg van Nairobi naar Marsabit liggen

Eerst alleen een toekomstdroom, dus hoe bijzonder dat we de zegen nu al mogen uitbreiden naar andere gebieden die ook allemaal aan een kerk verbonden zijn? Misschien wel vergelijkbaar met de impact van Mozaiek in Nederland: in Veenendaal gestart en een enorme groei doorgemaakt, en nu ook een prachtige gemeente in Nijkerk en God weet waar in de toekomst allemaal nog meer gebouwd mag worden aan Zijn Koninkrijk door Mozaiek!    

Al deze projecten zijn verbonden met een lokale kerk en met de expertise van Compassion Kenia (we geloven in de kracht van de lokale gemeenschap). Bij al deze projecten gaat het om sponsoring, worship, scholing en water.

In de komende tijd zullen we hard werken aan de website en andere communicatie-uitingen om steeds meer informatie te geven en antwoord te geven op de vragen die leven. Er zal ook een kaart gemaakt worden waarop je kunt zien waar de projecten van het project Mozaiek Kenia zich precies bevinden.

Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot jouw sponsorkind of dit project, neem dan contact op via: contact@mozaiek033.nl.

Enthousiaste en dankbare groet namens de Projectgroep Mozaiek Kenia