Giftenactie Verhuizing Sporthal

Verhuizing naar de sporthal Begin dit jaar startte Mozaiek033 met de eerste dienst. Wat een opkomst is er vandaag de dag! De afgelopen weken hebben jullie vast gemerkt dat het Corlaer College niet meer genoeg ruimte biedt. 3 november verhuist Mozaiek033 daarom naar Sporthal Corlaer, naast de school. Een ruimere locatie, die ook met zich meebrengt dat we weer naar één dienst kunnen teruggaan. De nieuwe aanvangsttijd wordt 10:30 uur.

Dit bericht is geplaatst op 14-10-2019

Tegelijkertijd worden voorbereidingen getroffen om in de komende maanden te beginnen met Alpha-groepen en onderwijsavonden. Er wordt heel veel werk verzet! Mozaiek033 groeit in vele opzichten.

Dit betekent ook dat er de nodige kosten gemaakt worden, in het bijzonder voor de nieuwe opstelling in de sporthal. In aanloop naar de nieuwe verhuizing naar de sporthal willen we je daarom vrijmoedig vragen om te overwegen of je Mozaiek033 (extra) wilt ondersteunen.

We weten dat veel mensen voor ons bidden en ook overwegen wat ze het komende jaar aan giften mogen geven. We willen je vragen te overwegen of je de gemeente met een extra gift wil ondersteunen. Geven aan Mozaiek033 kan eenvoudig. Onder meer op de volgende drie manieren:

  1. Machtiging: Je kunt dit formulier gebruiken voor een doorlopende of eenmalige machtiging, speciaal voor de verhuizing (als je bent ingelogd in MijnMozaiek worden je gegevens zoveel mogelijk automatisch ingevuld).
  2. iDEAL: Je kunt via de website eenmalig een bedrag overmaken en afrekenen via iDEAL.
  3. Online bankieren: door een periodieke of eenmalige bijdrage over te maken op rekeningnummer NL94RABO0333090640 t.n.v. Mozaiek033.

Omdat Mozaiek033 een ANBI-status heeft zijn giften aan Mozaiek033 aftrekbaar.