Tineke van de Groep

Ik wil mij laten dopen omdat ik in mijn nieuwe leven JEZUS wil volgen en Zijn liefde en licht wil uitstralen.

Dit bericht is geplaatst op 01-12-2019

Ik ben Tineke van de Groep-Huijgen. Al 27 jaar heel gelukkig getrouwd met Hille en wij zijn gezegend met 2 mooie jongens: Danny van 22 jaar en Jeffrey van 19 jaar, en met twee mooie schoondochters: Suzanne en Louise.

Ik ben in een warm gezin met het geloof opgegroeid. Ik heb lieve ouders, drie lieve zussen en twee lieve broers. Mijn ouders vonden het geloof belangrijk; ze gingen altijd naar de kerk en hebben mij als kind gedoopt. Ik ben mijn ouders dankbaar voor deze opvoeding. Met ons gezin gingen wij naar de gereformeerde kerk. We hebben daar belijdenis gedaan en onze kinderen laten dopen. Als er familieleden zich op geloof lieten dopen vond ik dat ‘raar’, want je was toch als kind al gedoopt? Mijn man groeide steeds meer in zijn geloof en hij heeft zich ook laten dopen op zijn geloof. Ik had daar wel wat moeite mee en ben het gaan onderzoeken.

Door mooie gesprekken en cursussen ben ik met de HEILIGE GEEST in mijn hart gaan ontdekken dat het juist een hele mooie keuze en Bijbelse opdracht is. De HEILIGE GEEST heeft mij ook laten groeien in mijn geloof. Het zingen van aanbiddingsliederen raakt mij soms enorm. Ik weet zeker dat er iets moois op ons te wachten staat.

De Heer wacht op ons met open armen.
Wat een geweldige bemoediging mag dat zijn.
En als ik eraan denk dat Hij voor mij aan het kruis gegaan is, omdat Hij zoveel van mij houdt
dan ben ik diep ontroerd maar ook heel blij van binnen.
Mijn verlosser en mijn vriend.


Ik wil mij laten dopen omdat ik in mijn nieuwe leven JEZUS wil volgen en Zijn liefde en licht wil uitstralen.