Christel Kok

Wat de wereld mij ook brengt, elk obstakel op mijn weg, ik weet hoe goed mijn God is. Wat de toekomst ook zal zijn, ik heb deze zekerheid, ik weet hoe goed mijn God is.

Dit bericht is geplaatst op 01-12-2019

Mijn naam is Christel Kok, ik ben 25 jaar oud en ik woon in Hierden. Vanaf de start in januari 2019 kom ik met veel plezier in Mozaiek033. In het dagelijks leven werk ik als orthopedagoog in de jeugd ggz.
 
Van jongs af aan ben ik christelijk opgevoed en ben ik met veel plezier naar bijvoorbeeld jeugdweekenden, een christelijke studentenvereniging en conferenties geweest. Ik heb altijd geloofd in het bestaan van God. Rond mijn 18e/19e jaar werd ik meerdere keren bepaald en geraakt door de tekst in Mat. 16:24 om achter Jezus aan te gaan. In de kerk waar ik op dat moment heen ging heb ik getuigd van mijn geloof in Jezus als verlosser.

De stap zetten om mij te laten dopen vond ik spannend en de keuze om dit niet te doen, voelde voor mij een lange tijd rustig en goed. Zo’n 1,5 jaar geleden heeft God mij een beeld laten zien waarin ik zag dat ik gedoopt werd terwijl ik op dat moment helemaal niet veel met de doop bezig was. Sinds dat moment ben ik op verschillende momenten stilgezet en nu is echt het moment gekomen waarop ik met volle overtuiging deze keuze wil maken. Zoals Jezus stierf en opstond uit de dood wil ik onder water gaan en opstaan in een leven met Hem!