Peter Veldman

Door deze doop wil ik laten zien dat ik geloof dat God altijd bij mij is en mij altijd overeind wil helpen wanneer ik val. Daarnaast is dit een statement dat ik God wil laten weten dat ik niets anders wil dan een leven met Hem!

Dit bericht is geplaatst op 01-12-2019

Ik ben Peter Veldman, 24 jaar en ruim een jaar getrouwd met Alieke. Ik woon in het prachtige Putten aan de rand van het bos. Doordeweeks reis ik drie dagen in de week naar Haarlem waar ik werk als Online Marketeer bij het Nederlands Bijbelgenootschap. De overige twee dagen werk ik vanuit huis. 

Ik hou zo ontzettend veel van God, Zijn zoon Jezus en Zijn kerk! Ik kan mij geen leven voorstellen zonder. Op mijn 20e jaar heb ik belijdenis gedaan (waar ik ontzettend blij mee ben), maar door allerlei veranderingen in mijn leven heb ik echt ervaren dat God van mij vraagt om me te laten dopen. Ik wil hiermee dubbel en dwars onderstrepen dat ik door het vuur wil gaan voor onze God. Ik wil hem dienen in alles wat ik doe, maar besef natuurlijk ook dat dit met vallen en opstaan gaat. Door deze doop wil ik laten zien dat ik geloof dat God altijd bij mij is en mij altijd overeind wil helpen wanneer ik val. Daarnaast is dit een statement dat ik God wil laten weten dat ik niets anders wil dan een leven met Hem!