Wilnorvens Moreau

Ik wil graag gedoopt worden, omdat God mijn leven heeft gered. Hij heeft de controle en Hij weet hoe mijn leven zal verlopen en welke richting ik op zal gaan. Het feit dat Jezus Zijn leven heeft gegeven en voor mij aan het kruis is gegaan, voor mijn zonden, dat is onbetaalbaar! Ik kan alleen maar dankbaar zijn en mijn leven volledig aan Hem geven, Hem volgen en mij inzetten om meer mensen over Jezus te vertellen en te bouwen in Zijn koninkrijk.

Dit bericht is geplaatst op 01-12-2019

Ik ben Wilnorvens Moreau, geboren en getogen in Haïti. In november 2011 ben ik mijn vrouw, Else-marlies tegengekomen in Haïti. Ik werkte hier en zij kwam daar vrijwilligerswerk doen. Na een aantal jaren heen en weer te hebben gereisd ben ik in 2016 voor het eerst naar Nederland gekomen, vanwege de bruiloft van mijn schoonzus en zwager. In september 2016 zijn Else-marlies en ik getrouwd.

Op 14 februari 2017 mochten we elkaar definitief in Nederland in de armen sluiten. Sinds die tijd werk ik een metaalfabriek. In januari dit jaar is onze prachtige dochter geboren en genieten wij enorm van dit mooie wonder in ons leven. 

In Haïti heb je veel verschillende religies. Ik ben christelijk opgevoed en heb veel van mijn oma over Jezus mogen leren. In januari 2010 heb ik de verwoestende aardbeving in Haïti meegemaakt. Op dat moment was ik onderweg in een auto. Wij wisten op dat moment niet dat er een aardbeving was en zagen een huis op ons afkomen. Het was heel spannend of ik de aardbeving zou overleven. Er is in die tijd heel veel verdriet geweest en heb ik vrienden verloren. Ik ben God heel dankbaar dat Hij mijn leven heeft gespaard en dat ik voor een gedeelte heb mogen meehelpen met de wederopbouw van een tehuis voor kinderen.

Door deze aardbeving heb ik volledig leren vertrouwen op God. Hij heeft mijn leven in Zijn hand. Om getuige te mogen zijn van zoveel mensen die hun God aanroepen en dankbaar zijn dat hun leven is gered.