Mozaiek Care Team

Misschien ken je het wel, het gevoel dat het soms allemaal even te veel wordt. Het kan maar zo zijn dat je in een situatie terecht komt waarin je een schouder nodig hebt om even op uit te huilen. Of misschien wil je een gebed, een luisterend oor of iemand die naast jou zit en samen met jou stil is.

Dit bericht is geplaatst op 11-12-2019
Mozaiek Care Team

Binnen Mozaiek033 kennen we een gepassioneerd team van inmiddels 16 liefdevolle mensen die voor jou klaar staan om voor korte of langere tijd met je mee te wandelen. Wij zijn er voor je in het geval van ziekte, verdriet, verlies van een naaste, problemen in je relatie of eenzaamheid.

Het Care team bestaat uit mannen en vrouwen, zodat we altijd een passende combinatie kunnen maken. Als we met je afspreken, zullen we dat altijd in een tweetal doen. Afgestemd op jou als persoon en op jouw situatie bekijken we welke Care medewerkers het beste passen. Weet ook dat alles wat we bespreken vertrouwelijk is. De Care medewerkers hebben een vertrouwelijkheid protocol ondertekend en er gebeurt niets zonder jouw specifieke instemming.

Wij geloven in de liefde van Jezus en dat Hij jouw wonden wil aanraken. Wij geloven in omzien naar elkaar zoals Jezus dat ook deed. Wij geloven in meeleven, compassie, bewogenheid en waarheid.

Je kunt ons bereiken door een mailtje te sturen naar . Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. In geval van een crisissituatie of bij spoed, bel of mail dan naar het secretariaat: (033) 303 88 00 | . Dit is ook de weg voor voorbede in de kerk op zondag.

Je bent welkom bij ons zoals je bent, hoe je je ook voelt, of je gezond bent of ziek bent, of je getrouwd bent of gescheiden bent, of je gelooft of ongelovig bent, gewoon zoals je bent.

Markus 1:41a – ‘En Jezus, innerlijk met ontferming bewogen, stak Zijn hand uit, raakte hem aan...’
Mattheus 11:28 – ‘Kom naar Mij toe, allen die vermoeid en belast zijn, en Ik zal u rust geven.’