Marianne Muys

Ik wil me graag laten dopen omdat er in de bijbel staat: “Wie gelooft en zich laat dopen, zal behouden worden" (Marcus 16: 16). Ik geloof dat het zo eenvoudig is en daar wil ik graag gehoorzaam aan zijn.

Dit bericht is geplaatst op 11-02-2020

Ik ben Marianne Muys ben getrouwd en heb twee dochters. In het dagelijks leven werk ik als visagist voor tv en diverse fotografen. Daarnaast werk ik mee aan de Alpha cursus bij Mozaiek en werk ik als vrijwilliger bij Waypoint.

Ik ben opgegroeid in de GVK-kerk en heb heel lang gewerkt voor Eva. Daardoor ben ik met heel veel verschillende geloofsgenoten in contact gekomen en heb ik een levend geloof gekregen. 15 jaar geleden liet een vriendin zich dopen. Daarna heb ik zelf onderzoek gedaan naar de doop en kwam ik erachter dat ik geloof in deze doop.

Vervolgens was ik op een stem uit de hemel aan het wachten. Toen ik dit deelde met een kennis zei hij tegen mij; “Volgens mij hoeft Jezus het helemaal niet tegen je te zeggen. Het staat gewoon in de bijbel.” Ik wil me graag laten dopen omdat er in de bijbel staat: “Wie gelooft en zich laat dopen, zal behouden worden" (Marcus 16: 16).

Ik geloof dat het zo eenvoudig is en daar wil ik graag gehoorzaam aan zijn.