Winny de Graaf

Ik wil gedoopt worden, omdat ik simpelweg ´ja´ wil zeggen tegen God. Als God de bruidegom is die op zijn bruid wacht, dan geloof ik dat dit mijn moment is om ja te zeggen tegen Hem. Ik wil Jezus volgen en ik wil Zijn licht als lamp voor mijn voet op mijn levenspad.

Dit bericht is geplaatst op 11-02-2020

Ik ben Winny de Graaf, 21 jaar en ik heb een relatie met Koen. Ik woon nog thuis bij mijn ouders Jaap en Anita en mijn zusje Mascha. Ik zit momenteel in mijn afstudeerjaar van de studie Social Work op CHE en ik werk voor het Leger des Heils bij de afkickkliniek de Wending in Ugchelen. 

Ik ben altijd opgegroeid in een Vrijgemaakte Kerk. Verder in mijn leven heb ik op christelijke scholen gezeten en in een christelijke bubbel geleefd. Met mijn studie zag ik de andere kant van de maatschappij, wat lang niet altijd zo rooskleurig was als mijn eigen leven. Ik begon me af te vragen wat Gods rol is in dit alles en wat de mijne is.  Bij mijn werk bij het Leger des Heils heb heftige dingen gezien, treurige dingen, maar ook hele mooie dingen zoals het herstel van mensen die jarenlang drugsverslaafd zijn geweest. 

Ik wil gedoopt worden, omdat ik simpelweg ´ja´ wil zeggen tegen God. Als God de bruidegom is die op zijn bruid wacht, dan geloof ik dat dit mijn moment is om ja te zeggen tegen Hem. Ik wil Jezus volgen en ik wil Zijn licht als lamp voor mijn voet op mijn levenspad. Maar wat ik het allerliefst wil, is Zijn liefde overdragen aan de mensen om mij heen.