Jaap-Jan Bos

Door de doop wil ik laten zien hoe dankbaar ik ben voor wat Hij aan het kruis voor ons heeft gedaan en dat Hij in mijn leven is gekomen. Ik wil laten zien dat het mijn keuze is Jezus te willen volgen.

Dit bericht is geplaatst op 11-02-2020

Mijn naam is Jaap-Jan Bos. Ik ben 44 jaar en woon samen met mijn vrouw Coby met wie ik heel gelukkig ben in Spakenburg. Mijn hobby’s zijn hardlopen, voetbal kijken, tuinieren en koken.

Ik ben mijn ouders dankbaar dat ze mij als kind hebben laten dopen en mij hebben opgevoed met het geloof. Ik heb ook belijdenis gedaan. Later ben ik het geloof kwijtgeraakt. In 2008 kreeg ik te horen dat ik naast mijn slechthorendheid ook een forse visuele beperking heb. Door deze dubbele beperking en het verlies van mijn vader liep ik in 2012 helemaal vast en belandde ik in een forse burn-out. Hiervan ben ik nog steeds aan het herstellen. 

Door deze forse tegenslagen heen is God weer in mijn leven gekomen. Ik heb mogen ontdekken hoe trouw en liefdevol Hij is en hoeveel hij van mij houdt. Mijn verlangen om nog meer te groeien in mij relatie met God is enorm. Door de doop wil ik laten zien hoe dankbaar ik ben voor wat Hij aan het kruis voor ons heeft gedaan en dat Hij in mijn leven is gekomen. Ik wil laten zien dat het mijn keuze is Jezus te willen volgen.
 

.