Mirjam Bloemhof

Ik wil me laten dopen. Ik kan er niet meer om heen na jaren van twijfel en niet durven geloven dat Jezus ook echt voor mijn zonden gestorven is aan het kruis. Hij is echt gestorven voor mij maar ook voor jou en heeft daarmee alles goed gemaakt. De doop is een prachtig moment om op te staan in een nieuw leven en Jezus te gaan volgen.

Dit bericht is geplaatst op 11-02-2020

Mijn naam is Mirjam Bloemhof 27 jaar en ik woon in Amersfoort. Ik heb een vriend, Rick en samen willen wij ons laten dopen. In het dagelijks leven werk ik bij een arbodienst waar ik organisaties en medewerkers begeleid bij verzuim.

Ik ben geboren en getogen in Woudenberg. Vanuit huis heb ik een traditioneel christelijke opvoeding gehad waar ik destijds helemaal niet zoveel van moest hebben. Toen ik ging studeren had ik geloof op een heel laag pitje staan. Tijdens mijn studententijd ben ik bij een christelijke studentenvereniging terecht gekomen en daar heb ik ervaren hoe ik denk dat gemeente zijn bedoeld is. Iedereen kwam vanuit verschillende achtergronden met verschillende standpunten. Discussies werden gevoerd maar altijd met een ondertoon van respect en niet van veroordeling. Dit ervaar  ik ook bij Mozaiek033 en dat maakt dat ik blij ben om onderdeel te zijn van deze gemeente. De laatste jaren ben ik een lange weg gegaan waarin ik veel vragen had en veel getwijfeld heb. God heeft mij nooit losgelaten, ondanks dat ik vaak ben gevlucht. 

Ik wil me laten dopen. Ik kan er niet meer om heen na jaren van twijfel en niet durven geloven dat Jezus ook echt voor mijn zonden gestorven is aan het kruis. Hij is echt gestorven voor mij maar ook voor jou en heeft daarmee alles goed gemaakt. De doop is een prachtig moment om op te staan in een nieuw leven en  Jezus te gaan volgen.