Wat is de marriagecourse?

Wij organiseren de Marriage Course omdat we geloven in de kracht van sterke huwelijken. De Marriage Course is een korte cursus voor iedereen die het huwelijk serieus neemt. Of je nu 2 of 50 jaar getrouwd bent, het uitgangspunt is dat de Marriage Course je de mogelijkheid biedt om je relatie te verdiepen of te intensiveren. Liefde is immers een werkwoord. Juist als je het samen fijn hebt, dan wil je dat graag zo houden en dan is het een aanrader om deze cursus te volgen. En ook als het minder goed gaat, kan het goed en fijn zijn om samen deze cursus te volgen.

Samen als stel zeven avonden uit om te investeren in elkaar en met frisse moed verder te bouwen aan jullie huwelijk. Heerlijk een avond in alle rust samen praten over zaken waar je in de drukte van het dagelijks leven waarschijnlijk nauwelijks aan toe komt. De zevende avond is een afsluitende avond waarin jullie kunnen genieten van een heerlijk, romantisch 3-gangen diner. Er komen verschillende onderwerpen aan bod zoals: effectief communiceren, goede seks, omgaan met ouders/schoonouders en tijd nemen voor elkaar. 

Aanmelden doe je met het formulier onderaan deze pagina. Wil je meer weten over de Marriage Course Klik hier voor meer informatie. Heb je vragen over deze activiteit? Stuur dan een e-mail naar: [email protected]

De kosten bedragen € 200,- per stel. Hiervoor worden jullie alle avonden ontvangen met een hapje en een drankje en op de laatste avond geniet je van een romantisch diner. En je krijgt er uiteraard een werkboek bij. De data voor deze cursus zijn dinsdag 12 en 19 september, 3, 17 en 31 oktober en 14 en 28 november en zullen allemaal plaatsvinden in ons ontmoetingscentrum: Ds kuyperstraat 14d in Nijkerk. De eerste 6 avonden zijn van 19:30 tot 21:30. De afsluitende avond begint om 18:30.

 


 
Postcode
Huisnummer
Toevoeging
€ 200,00