Love2meet

Wij zijn een nieuwe groeiende kerk. We kunnen het voorstellen dat je je verloren kan voelen in de grote mensenmassa op zondag. Daarom organiseren we ons in kleinere groepen waar ontmoeting centraal staat: Love2Meet-groepen.

Love2Meet-groepen bestaan in alle soorten en maten. Zo zijn er groepen voor sporters, motorrijders, kookliefhebbers, jonge koppels, senioren, zakenlui, mannengroepen en ga zo maar door. Je kunt zelf besluiten om bv met elkaar een studie-onderwerp te behandelen. Of gewoon om lekker met elkaar te gaan sporten. Of je favoriete serie samen kijken. Of tijdelijk een jonge-ouder groep om ervaringen uit te wisselen. Alles mag. Het gaat bij Love2Meet dus om verbinding. Ons doel is dat iedereen het gevoel van 'erbij horen' ervaart en zich gezien en geliefd weet! Niet alleen door onze Vader, maar ook door elkaar.  Mozaiek033 biedt de omgeving waar je je informatie kwijt kunt en waar alle gegevens van de leden bij elkaar staan en waar je elkaar berichten kunt sturen. Voor inhoudelijk studiemateriaal dat je bv nodig kan hebben op een studie-avond zorg je zelf met elkaar.

Heb je vragen of suggesties over de mogelijkheden van Love2Meet of wil je zelf een groep starten, dan kun je gebruik maken van de aanmeldknop in de groep. Als je zelf een groep wilt starten, geef dit door aan l2m@mozaiek033.nl. Wij helpen je dan verder op weg met het aanmaken van de groep.

Hieronder vind je een aantal categorieën voor de Love2Meet-groepen in Mozaiek033. Als je hierop klikt zie je een overzicht van de groepen die al zijn aangemaakt. We zijn benieuwd of er wat voor je bij zit!

Tip: meldt je eerst aan op Mijn Mozaiek (hoofdmenu) als je deel bent van Mozaiek033. Dit geeft meer (navigatie)mogelijkheden.

Dag
Dagdeel
Doelgroep
Frequentie
Locatie
Online Meetings
Ruimte voor extra leden