Nieuws

Social media
Wist je dat Mozaiek033 ook te volgen is via FacebookInstagram en Twitter?
Volg en like ons en blijf zo op de hoogte van alle updates rondom Mozaiek033!

Nieuwsbrief
Mozaiek033 geeft wekelijks een digitale nieuwsbrief uit.
Klik hier om de meest recente uitgaven te lezen en te downloaden.
Wil jij ook wekelijks onze nieuwsbrief en optioneel 4x per jaar ons gratis magazine ontvangen? Klik dan hier.

Kerstpakkettenactie 2021

Ook dit jaar organiseren we weer een landelijke kerstpakkettenactie. Ieder jaar weer zien we dat dit zowel voor de makers als de ontvangers weer een grote bemoediging is. De actie is bedoeld voor iedereen die dit jaar tijdens de feestdagen even wat extra aandacht verdient. Wellicht door gebeurtenissen van het afgelopen jaar, eenzaamheid, financiële zorgen... Als kerk willen we omzien naar elkaar. Onder andere door de kerstpakkettenactie. Deze actie wordt jaarlijks georganiseerd vanuit onze pijler Serve.

Doopgetuigenissen

Aanstaande zondag is het zover! 21 mensen laten zich dopen. Het beloven 2 feestelijke diensten te gaan worden. Ben je benieuwd naar de verhalen van de dopelingen?

Introductiecursussen - najaar 2021

Ben jij nieuw in Mozaiek033 of ben je misschien al langer onderdeel van onze gemeente maar nog geen deel? Kom dan langs bij onze introductiecursus en leer Mozaiek033 kennen! We hebben weer nieuwe data's online staan voor de komende maanden waarop je je kunt inschrijven. 

Het ging even mis met de nieuwsbrieven

Je was misschien 1 van de mensen die één of meerdere nieuwsbrieven niet heeft ontvangen de afgelopen weken. Er zat helaas een fout binnen het email verkeer. Gelukkig is het opgelost en zijn alle nieuwsbrieven alsnog verstuurd. Ook morgen en in de toekomst hopen we onze nieuwsbrief met je te delen!

Opstart fysieke diensten

We kunnen niet wachten om weer samen te komen, samen God te aanbidden en elkaar te ontmoeten. Hoe gaaf zal het zijn als dat straks weer kan! De laatste tijd krijgen we veel vragen over de opstart van onze diensten. En dat snappen we. We kijken er zo naar uit!

Zoals je misschien al in de livestream zag, zijn er al een aantal mensen live bij de dienst aanwezig. Dit zijn de vrijwilligers die straks hun bediening weer oppakken. Vanaf 5 september verwachten we iedereen weer welkom te mogen heten in Nijkerk. We gaan direct openen met twee diensten. De eerste om 09.30 uur en de 2e om 11.45 uur. We moeten hierbij natuurlijk rekening houden met de maatregelen die dan gelden. Je zult je daarom van tevoren moeten aanmelden via onze website of de Mozaiek app.

Doopgetuigenissen 13 juni 2021

Op zondag 13 juni hebben we een bijzonder doopfeest. Op 7 locaties door het land heen zal er tegelijk gedoopt worden.....

Interview in StadNijkerk

Er is vorige maand een ontzettend leuk interview geschreven met Emiel en Arjen over het ontstaan van Mozaiek033, hoe hun roeping tot stand kwam, de livestream en de fysieke diensten die binnenkort hopelijk weer kunnen beginnen. Wil je hem lezen, zie het artikel hieronder. Het is echt de moeite waard!

Jaleesa ontmoet God in muziek: ‘Zingen is voor mij als een gebed’

“U bent de levende God. Wij komen bij U, Heer, kwetsbaar en met open harten”, bidt Jaleesa Vos in de livestream van zondag 17 januari. “Ik bid dat wij onze identiteit zullen vinden in wat U over ons zegt. Doorzoek ons hart, Heer. Wilt U tot ons spreken? Spreek met Uw Geest en waarheid.”

De dienst wordt na het lied ‘Raise a hallelujah’ klein en intiem. Na het gebed zingt Jaleesa, samen met de band en mede-zangeressen Talitha en Petra, het lied ‘Hier is mijn hart, Heer’. Op de YouTube-chat komen ontroerende reacties binnen. Mensen worden geraakt door Gods waarheid. “Muziek is mijn passie en mijn liefde voor God is onbeschrijflijk. Zingen is voor mij als een gebed”, vertelt de aanbiddingsleider later. Jaleesa (32) is samen met haar man Simeon en drie kinderen, Joachim (9), Salomé (6) en Imani (4), deel van Mozaiek033. Ze is vrolijk, gedreven, chaotisch, rustig en muzikaal.

Op weg naar Goede Vrijdag - Liefde tot het uiterste

Deze week zijn we Op weg naar Goede Vrijdag. We staan stil bij de laatste dagen van Jezus' leven, voor Hij zijn leven gaf uit liefde voor ons.
Naar het archief
1 2 3 ... 19 20 21