Nieuws

Nieuwe locatie per 3 november

Naast de bekendmaking van het voorgangersteam vorige week hebben we ook deze week mooi nieuws: met ingang van zondag 3 november a.s. gaan we naar een nieuwe locatie voor de samenkomsten: Sporthal Corlaer.

Zomerdiensten

De zomer komt eraan! Kriebelt het bij jou ook al? Een tijd van vakantie, rust en lekker bijkomen. Van zondag 21 juli t/m zondag 24 augustus (6 zondagen) zijn er daarom aangepaste tijden voor onze diensten. We hebben deze periode één dienst, die begint om 10:00 uur. Goed om te weten!

Kennismaking nieuwe voorgangers en secretariaat

Per 1 september komen twee nieuwe voorgangers en een secretariaat in dienst bij Mozaiek033. Dit nieuwe team van 4 mensen stelt zich alvast voor.

Zomer bij het secretariaat

In verband met de zomervakantie is het secretariaat van Mozaiek033 gesloten van vrijdag 19 juli tot en met zondag 11 augustus. Je mailbericht zal vanaf 12 augustus a.s. in behandeling worden genomen. Voor dringende zaken en/of afkondiging van een familiebericht kan er in deze periode contact worden opgenomen met een van onderstaande personen:

Benoeming voorgangersteam en secretariaat

Geweldig nieuws: Arjen ten Brinke en Emiel Hop zijn benoemd als voorgangersteam van Mozaiek033! Beiden zullen met ingang van 1 september a.s. twee dagen per week in dienst van Mozaiek033 aan de slag gaan. Door de snelle groei van Mozaiek033 is, eerder dan gedacht, de keuze gemaakt twee voorgangers te benoemen.

Mozaiek app

Wist je dat Mozaiek033 ook een app heeft?

Meebouwen aan Mozaiek033

Mozaiek033 is een nieuwe gemeente, waar we God dankbaar voor zijn. Ook zijn we erg blij met alle medewerkers, die helpen met de vele werkzaamheden binnen Mozaiek033. We kunnen niet zonder jullie! We werken in teams en elk team heeft een eigen coördinator. Zo houden we de lijntjes kort en de taken helder.
Naar het archief
1 2 3 ... 4 5