Nieuws

NIEUWE VERSIE MOZAIEK APP

Hij is er! De nieuwe Mozaiek-app! Je kunt hem vanaf nu downloaden via de AppStore of de Google Play store. We hebben een korte instructie gemaakt die je kort een paar highlights laat zien.

Start Live Kerkdiensten

Op zondag 6 september is het zover. Dan willen we een nieuwe start maken met onze live-diensten op zondagmorgen. We zien er enorm naar uit om weer met fysieke diensten te beginnen om samen Gods gezin te zijn in de ontmoeting met Hem en elkaar! 

Mozaiek na de zomer!

Wat zijn we dankbaar dat de mogelijkheden om weer bij elkaar te mogen komen verruimd zijn per 1 juli. Allereerst omdat covid-19 steeds verder lijkt uit te doven in ons land, hoewel dat helaas in veel andere landen nog niet het geval is. Wij hebben afgelopen vrijdag als voorgangers gekeken wat de verruiming van de maatregelen, door de overheid, voor ons betekent en wat we vanaf 1 september a.s. kunnen oppakken. Omdat hierbij zorgvuldigheid geboden is, kiezen we ervoor om de zomermaanden te gebruiken voor het treffen van de juiste voorbereidingen.

Opbrengst extra gift voor noodhulp in Kenia

De gevolgen van Corona zijn ook in Kenia voelbaar. Er is een lockdown ingesteld in het hele land waardoor er niet meer gereisd mag worden. Ook de ruilhandel is hierdoor grotendeels tot stilstand gekomen, maar ook het onderwijsprogramma voor onze sponsorkinderen is hierdoor stopgezet.

HOOP VOOR MARSABIT

Marike en Martijn Schippers wonen met hun gezin in Veenendaal, zijn deel van Mozaiek0318 en lid van de projectgroep Mozaiek Kenia. Beiden hebben een hart voor kinderen. Door zowel werk als privé raakten zij al meerdere malen betrokken bij hulpprojecten in Kenia. Toen zij hoorden van het Kenia-project in Mozaiek, was hun enthousiasme dan ook direct gewekt. Nieuwsgierig hoe dit project met Compassion is opgezet? Lees dan snel verder!

GETUIGENIS HEIDI ROOSENMAALLEN-VALK

“Een tijdje geleden ben ik gedoopt! Het geloof was nooit iets voor mij. Mijn man, Rolf, was er wel mee bezig, maar het speelde geen rol in ons gezin. Toch heb ik vorig jaar de Alpha-cursus gevolgd en werd ik door mijn neef onlangs in de rivier de Linge gedoopt. Bijzonder toch, hoe het allemaal is gegaan.”

Enquête | Online diensten Mozaiek

Medio mei is er via de nieuwsbrief een enquête verspreidt waarbij we hebben aangegeven heel benieuwd te zijn hoe we nu als gemeente deze gekke tijd ervaren. Wat het huidige gemeenteleven met ons doet, wat we er van vinden dat het wordt vorm gegeven zoals het nu gebeurd maar met name ook hoe we kunnen verbeteren t.o.v. waar we nu staan als kerk. En hoe zien we überhaupt als kerk de toekomst voor ons. We hebben honderden reacties gekregen en vinden het goed om jullie via deze weg ook deel te maken van de belangrijkste uitslagen van deze enquête. Hieronder volgen ze.
Naar het archief
1 2 3 ... 10 11 12