Nieuws

Social media
Wist je dat Mozaiek033 ook te volgen is via FacebookInstagram en Twitter?
Volg en like ons en blijf zo op de hoogte van alle updates rondom Mozaiek033!

Nieuwsbrief
Mozaiek033 geeft wekelijks een digitale nieuwsbrief uit.
Klik hier om de meest recente uitgaven te lezen en te downloaden.
Wil jij ook wekelijks onze nieuwsbrief en optioneel 4x per jaar ons gratis magazine ontvangen? Klik dan hier.

Muskathlon vlogs
Het lijkt nog zover weg, maar ondertussen zijn alle deelnemers al hard aan het trainen voor hun grote reis naar Kenia in 2024 waar ze gaan hardlopen, fietsen of wandelen. Dit jaar volgen we 3 van onze 33 deelnemers waarin ze je meenemen in hun trainingsdagen.
Mozaiek Magazine
Schrijf jij mee voor het Mozaiek magazine op de kidspagina?
Een groot besluit; terug naar Nederland.
Toen wij in december 2020 vertrokken, was het de bedoeling dat we twee jaar in PNG zouden blijven, daarna een aantal maanden verlof in NL en dan weer verder aan het werk in PNG. Maar na lang wikken en wegen hebben we afgelopen oktober besloten om met ons gezin in juni 2023 definitief terug te gaan naar Nederland. Dus een half jaar extra in PNG, maar daarna definitief terug. Hans zal nog wel op afstand als projectmanager voor het OBS cluster project actief blijven, als vrijwilliger, dus zonder financiële ondersteuning van Wycliffe bijbelvertalers.
Goede Vrijdag - Treed in de voetsporen van Jezus
Wat jammer dat je niet aanwezig kon zijn op de bezinningsroute. Om je toch een stukje mee te kunnen nemen op de route willen we graag de opnames met je delen.
Paasdans @ Mozaiek kids!
God heeft alle macht, Jezus overwon zelfs de dood!
Kidsvisie avond ‘23
We zijn meer dan kinderopvang tijdens de dienst. Kinderen groeien op in een onrustige wereld en waarin er op jonge leeftijd veel op ze af komt. We hebben een missie; Kinderen bij Jezus brengen en ze toerusten om stevig te kunnen staan door te wortelen in Gods liefde.
KINDERKLEDINGBEURS VOOR KENIA!
Op 15 april a.s. organiseren we een kinderkledingbeurs in ons ontmoetingscentrum tussen 10.00 uur en 14.00 uur. De opbrengst hiervan gaat volledig naar ons moeder-kind project in Marsabit.
Opbrengst collecte Aardbeving 12 februari
Op zondag 12 februari hebben wij een oproep gedaan om geld in te zamelen voor de getroffen bevolking in Syrie en Turkije. Dit heeft het fantastische bedrag van € 9.202,45 opgeleverd! Het geld is inmiddels overgemaakt naar de twee christelijke hulpverleningsorganisaties ZOA en Tear. We zijn enorm dankbaar voor jullie bewogenheid hierin.
DOE MEE MET DE MOZAIEK KENIA MUSKATHLON!
Het duurt nog even, maar in 2024 kun je meedoen aan de speciale Mozaiek Muskathlon in Kenia. De Muskathlon is een sportief geloofsavontuur waarin we met elkaar op zoek gaan naar het ‘hart van gerechtigheid’.
Naar het archief
1 2 3 ... 34 35 36