Nieuws

Kerstpakketten actie 2020

Ook dit jaar wordt er vanuit Serve een kerstpakkettenactie georganiseerd. We kiezen deze keer voor een landelijke actie, waarbij we mensen die een praktische bemoediging nodig hebben willen ondersteunen. Laten we het met elkaar mogelijk maken om bij iedereen die het nodig heeft een kerstpakket te bezorgen!

Aankondiging Mozaiek Kenia / Marsabit livestream 8 november

God aanbidden, onze omgeving dienen en houden van elkaar, dat is wat we bij Mozaiek het allerbelangrijkste vinden, zo willen we er ook zijn voor de allerarmsten. Tijdens onze livestream van zondag 8 november staat de verbinding van zowel Mozaiek NL als de kerken in Marsabit centraal.

Mozaiek podcasts

Vanaf aanstaande maandag 2 november staat er iedere werkdag een nieuwe Mozaiek Podcast rondom het thema 'Hoop voor vandaag' klaar! De sprekers van de Podcasts zijn voorgangers én delen van Mozaiek033 en Mozaiek0318. 

Wat gebeurt er met de maandelijkse gift van 33 euro?

Hoewel vrijwel alle projecten tijdelijk gesloten zijn voor groepsactiviteiten, zijn onze lokale partnerkerken in Marsabit heel actief met contact onderhouden met zoveel mogelijk sponsorkinderen. Niet alle projectactiviteiten en bijbehorende kosten zijn gestopt!

Update Mozaiek Kenia – Het belang van schrijven, juist in deze tijd!

Met elkaar mogen we heel veel kinderen en gezinnen helpen in Marsabit door financiële hulp, gebed én onze brieven. En over het laatste gaat deze update, want kun je in deze tijd wel brieven schrijven met Covid-19 en nu in Kenia de scholen dicht zijn door de lockdown? Jazeker!! Sterker nog: dit is misschien wel het moment om een extra brief te schrijven aan je sponsorkind. Het zou toch een zegen zijn als we juist in deze periode tijd investeren in het bemoedigen van onze sponsorkinderen. We moedigen je aan om je brief online te versturen omdat dit veel werk scheelt voor Compassion op kantoor (waar nu ook minder vrijwilligers werken). Bovendien: als je online schrijft, is je brief is ook veel sneller in het land van je sponsorkind.

Geen fysieke Mozaiek diensten in oktober

Vanochtend hebben we als voorgangerteam van Mozaiek033 en Mozaiek0318 een gezamenlijk overleg gehad. Gezien het huidige dringende advies van de overheid hebben we besloten om in ieder geval de komende drie zondagen geen fysieke diensten meer te houden in zowel Veenendaal als Nijkerk. En dat is even balen, het was juist zo fijn om elkaar weer te mogen ontmoeten op zondag!

Bidden, leren van Jezus | Bijbelleesplan Alleen in de Stilte

Zoals jullie wellicht weten staan we dit hele najaar als Mozaiek stil bij het thema ‘Bidden, leren van Jezus’. Dit naar aanleiding van het boek van Theo van den Heuvel over gebed. Elke zondag behandelen we een thema uit dit boek. Aanstaande zondag is het thema ‘Alleen in de stilte’. 

MOZAIEK BLIJFT (BEPERKT) OPEN

Begin deze week zijn er door het kabinet nieuwe, strengere maatregelen afgekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Via dit bericht informeren we je graag wat deze maatregelen betekenen voor de activiteiten van onze Mozaiek gemeenten.

NIEUWE VERSIE MOZAIEK APP

Hij is er! De nieuwe Mozaiek-app! Je kunt hem vanaf nu downloaden via de AppStore of de Google Play store. We hebben een korte instructie gemaakt die je kort een paar highlights laat zien.
Naar het archief
1 2 3 ... 9 10 11