Nieuws

Veiling 17 november Om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de inrichting van onze nieuwe locatie in de sporthal houden we zondag 17 november een Stuff & Skills veiling, aansluitend aan de dienst (onderaan dit artikel alle veiling-items tot nu toe).

Veranderingen m.b.t. parkeren vanaf 3 november

Met ingang van 3 november verhuizen we naar een nieuwe locatie: Sporthal Corlaer. Een ruimere locatie, die ook betekent dat we weer naar één dienst kunnen teruggaan. De nieuwe aanvangstijd wordt 10:30 uur. Dit brengt de nodige veranderingen met zich mee m.b.t. het parkeren. In dit filmpje wordt uitgelegd wat er allemaal veranderd:

BIG NEWS

BIG NEWS!! Omdat we ervaren dat God het van ons vraagt én vanuit het verlangen om met zoveel mogelijk mensen en zoveel mogelijk kerken samen te komen, hebben we besloten de Mozaiek Worship Conference volledig GRATIS aan te bieden. SPREAD THE WORD!!

Giftenactie Verhuizing Sporthal

Verhuizing naar de sporthal Begin dit jaar startte Mozaiek033 met de eerste dienst. Wat een opkomst is er vandaag de dag! De afgelopen weken hebben jullie vast gemerkt dat het Corlaer College niet meer genoeg ruimte biedt. 3 november verhuist Mozaiek033 daarom naar Sporthal Corlaer, naast de school. Een ruimere locatie, die ook met zich meebrengt dat we weer naar één dienst kunnen teruggaan. De nieuwe aanvangsttijd wordt 10:30 uur.

Mozaiek Kenia

Een aantal weken terug is er in Mozaiek gestart met het project Mozaiek Kenia. Fantastisch dat velen van jullie meebouwen aan dit project door een kind in jullie hart te sluiten, door gebed of door financieel of praktisch bij te dragen!

Kom naar de Mozaiek Worship Conference!

Op 15 en 16 november organiseert Mozaiek Worship de Mozaiek Worship Conference (voorheen Landelijke dag van aanbidding). Deze tweedaagse conferentie is voor leiders, creatievelingen, muzikanten, zangers en iedereen die ernaar verlangt mensen te leiden naar het hart van God in de context van de lokale kerk.

Nieuwe locatie per 3 november

Mooi nieuws: met ingang van zondag 3 november a.s. gaan we naar een nieuwe locatie voor de samenkomsten: Sporthal Corlaer.
Naar het archief
1 2 3 ... 4 5 6