Nieuws

Wijziging structuur binnen Mozaiek033

Beste allemaal, Het jaar 2019 was het startjaar van onze gemeente. Een jaar waarin veel is gerealiseerd en geïnvesteerd zowel in uren als in euro’s. Het kenmerk van een startjaar is dat alles voor een eerste keer plaatsvindt, een allereerste dienst op zondag, onze eerste doopdienst, de eerste keer goede vrijdag, etc. Het was vooral een tijd van pionieren en proberen. Waarbij we het met elkaar voor elkaar hebben gekregen en het heeft ons mede gebracht tot waar we nu staan als gemeente. We groeien nog steeds, maar we worden een meer volwassen gemeente. In deze groei-fase hoort ook een heroverweging van de organisatiestructuur van de gemeente.

Sta op en schitter

Heb jij de dienst van afgelopen zondag gezien? Martin Koornstra sprak over het thema 'Sta op en schitter'. Laten we met z'n allen kronen maken en deze op het raam plakken zodat iedereen kan zien dat wij schitteren in de naam van Jezus. Sla deze kroon op, druk hem af en versier hem. We zijn benieuwd naar jouw kroon!

Kids talk

De zusjes Bakker over Pasen, vergeving van zonden en niet bang hoeven zijn.

Bericht van onze voorgangers

Bericht van onze voorgangers Arjen ten Brinke & Emiel Hop

EEN GEBED OM VERLOSSING VAN HET CORONAVIRUS

Vandaag sprak Kees tijdens onze online dienst over 'Als angst regeert'. Hij sloot af met een gezamenlijk gebed. Deze is hier terug te lezen. Laten we bidden voor ons land!

Update samenkomsten

Op basis van het advies van het RIVM en de overheid willen we als kerk onze verantwoordelijkheid nemen en onze bezoekers de mogelijkheid geven om op een andere manier onze dienst te volgen.

Parkeren op zondag

Ook buiten, op de parkeerterreinen, is het lekker druk. Helaas zorgt dit voor overlast naar de buurt en dat willen we natuurlijk niet. Verzoek is dan ook om niet in de woonwijken rondom het Corlaer te parkeren. Graag rustig de aanwijzingen van het parkeerteam opvolgen, zij zorgen dat iedereen een plekje krijgt. Kun je carpoolen of met de fiets komen dan is dit natuurlijk het allermooist!
Naar het archief
1 2 3 ... 7 8 9