Nieuws

Social media
Wist je dat Mozaiek033 ook te volgen is via FacebookInstagram en Twitter?
Volg en like ons en blijf zo op de hoogte van alle updates rondom Mozaiek033!

Nieuwsbrief
Mozaiek033 geeft wekelijks een digitale nieuwsbrief uit.
Klik hier om de meest recente uitgaven te lezen en te downloaden.
Wil jij ook wekelijks onze nieuwsbrief en optioneel 4x per jaar ons gratis magazine ontvangen? Klik dan hier.

Kidsvisie avond ‘23
We zijn meer dan kinderopvang tijdens de dienst. Kinderen groeien op in een onrustige wereld en waarin er op jonge leeftijd veel op ze af komt. We hebben een missie; Kinderen bij Jezus brengen en ze toerusten om stevig te kunnen staan door te wortelen in Gods liefde.
KINDERKLEDINGBEURS VOOR KENIA!
Op 15 april a.s. organiseren we een kinderkledingbeurs in ons ontmoetingscentrum tussen 10.00 uur en 14.00 uur. De opbrengst hiervan gaat volledig naar ons moeder-kind project in Marsabit.
Opbrengst collecte Aardbeving 12 februari
Op zondag 12 februari hebben wij een oproep gedaan om geld in te zamelen voor de getroffen bevolking in Syrie en Turkije. Dit heeft het fantastische bedrag van € 9.202,45 opgeleverd! Het geld is inmiddels overgemaakt naar de twee christelijke hulpverleningsorganisaties ZOA en Tear. We zijn enorm dankbaar voor jullie bewogenheid hierin.
DOE MEE MET DE MOZAIEK KENIA MUSKATHLON!
Het duurt nog even, maar in 2024 kun je meedoen aan de speciale Mozaiek Muskathlon in Kenia. De Muskathlon is een sportief geloofsavontuur waarin we met elkaar op zoek gaan naar het ‘hart van gerechtigheid’.
Opening ontmoetingscentrum | 1 januari
Op deze nieuwjaarsdag willen we ons ontmoetingscentrum, samen met jullie openen.
MOZAIEK KIDS GAAT VERHUIZEN!
Superleuk nieuws: Mozaiek Kids gaat verhuizen! Vanaf 8 januari is de kinderdienst in het nieuwe ontmoetingscentrum van Mozaiek033. De ruimtes worden speciaal ingericht voor kinderen, waarin zij Gods liefde leren kennen. In deze brief lees je wat er gaat veranderen en wat dat voor jou betekent.
Kids kerstlied: Hij koos voor jou!
Zing jij ook mee?
''Het hoort bij mijn aanbidding dat ik het eerste van mijn inkomsten aan God geef. Daarmee zet ik Hem op de eerste plaats!''
Het eerste van mijn inkomsten aan God geven hoort bij aanbidding Pieter en Lisette Sijl zijn allebei actieve delen van Mozaiek033. Pieter is coördinator van Grow, de pijler waar alle verdiepende en verbindende activiteiten worden georganiseerd, zoals de Alphacursus, Bijbel en Gebedsavonden en de Love2Meet groepen. Lisette is teamleider bij het Ministry team. Pieter en Lisette zijn 34 jaar getrouwd, en ouders van drie volwassen kinderen.
Marcel Koning - 2e Advent
Een korte overdenking namens Marcel Koning over 2e Advent
Naar het archief
1 2 3 ... 31 32 33