Nieuws

Social media
Wist je dat Mozaiek033 ook te volgen is via FacebookInstagram en Twitter?
Volg en like ons en blijf zo op de hoogte van alle updates rondom Mozaiek033!

Nieuwsbrief
Mozaiek033 geeft wekelijks een digitale nieuwsbrief uit.
Klik hier om de meest recente uitgaven te lezen en te downloaden.
Wil jij ook wekelijks onze nieuwsbrief en optioneel 4x per jaar ons gratis magazine ontvangen? Klik dan hier.

Juich onze Muskathleten over de finish!

Heb je vanmiddag niks te doen? Dan hebben wij goed nieuws! Kom naar de sporthal en juich onze Muskathleten over de Finish! Tussen 16.00 en 17.00 uur komen ze over de finish. Er zal een hapje en drankje te halen zijn en voor de kids is er genoeg te doen, dus neem die gezellig mee! Zien we jou vanmiddag? ;)

Een goed bericht uit een ver land….

…is als koel water voor een dorstige keel (Spreuken 25:25) Zoals jullie misschien al gehoord hadden, ben ik drie weken geleden in Kenia en Tanzania geweest en bezocht ik samen met 4M en Compassion een aantal projecten. Wow dan weet je waar we het voor doen! Het is zo bijzonder om te zien hoe wij verschil maken voor deze kinderen en ook voor de hele gemeenschap die ervan meegeniet. Het is emotioneel voor de mensen op de projecten dat wij hier zijn. Voor de kinderen, voor de ouders en voor de staf van de kerk en medewerkers van Compassion. Het heelt de ziel. Het geeft herstel en ik moest jullie allemaal van hen danken uit het diepst van hun ziel voor de verbinding die er is vanuit de Mozaiek-gemeenten.

Mozaiek Conference | vrijdag 17 en zaterdag 18 juni 2022

GROW - KIND UIT DE KAST: HELP OF HALLELUJA?

Wat doe je als ouder als jouw kind uit de kast komt als homo, lesbiënne, biseksueel of transgender? Ouders gaan hier verschillend mee om. Sommigen voelen wel iets aankomen, maar stoppen het liever weg. Anderen gaan juist pro-actief het gesprek aan met hun kind. Toch kan de mededeling of het moment waarop voor ouders als een verrassing komen. De vraag is natuurlijk: wat is het beste voor jouw kind? Daar gaat deze GROW-avond over. Op 31 mei spreken Marcel en Lydia Zimmer over dit onderwerp: “Hoe reageer je? Wat moet je hiermee? En vooral: hoe nu verder? Met twee van onze drie kinderen uit de kast delen wij deze avond graag ons verhaal met jullie, onze zoektocht naar wat God hierover zegt en hoe wij als ouders en als gezin hiermee omgaan. Erover praten en luisteren naar elkaar is zo belangrijk, en dat hopen we deze avond met jullie te kunnen doen”.

[email protected]

Schrijf je in voor team Mozaiek033 tijdens de [email protected] Samen vieren we een feest voor RECHT en zetten we ons in voor Kenia.

Dienende gezinnen

We zien het steeds meer bij Mozaiek033... een aantal enthousiastelingen uit één en hetzelfde gezin dat één keer in de maand op zondag meehelpt in één van de vrijwilligersfuncties. We vinden het mooi en bijzonder om te zien dat er naast het meebouwen aan Mozaiek033 ook een saamhorigheidsgevoel ontstaat bij het gezin. Lijkt jullie het ook leuk om als gezin te dienen bij Mozaiek? Neem dan eens contact met ons op!

Paasdiensten Mozaiek033

Op Goede Vrijdag gedenken we het lijden en sterven van Jezus en willen we samen het avondmaal gaan vieren. Op Eerste Paasdag vieren we dat Jezus is opgestaan en dat wij mogen leven door Hem! Herdenk en vier jij met ons mee?

SIS | Sisters in Strength

Waar vrouwen samenkomen ontstaat iets bijzonders! In kracht en kwetsbaarheid komt er ruimte voor de unieke eigenschappen van de vrouw die zo onmisbaar zijn voor de wereld om haar heen. En precies daarom vindt op zaterdag 14 mei de Kick-Off van Sisters in Strength (SIS) plaats: de plek voor vrouwen bij Mozaiek033 zich te sterken bij God, elkaar en Mozaïek als gemeente

Extra tickets voor kidsdiensten aanstaande zondag

Had jij kids tickets willen hebben voor aanstaande zondag maar waren ze al volgeboekt? Goed nieuws! Veel vrijwilligers draaien aanstaande zondag mee zodat er veel kinderen aanwezig kunnen zijn omdat we een speciale Kids Worship dienst hebben (onder leiding van Lisanne Veldman)! Hoe gaaf is dat? De kinderen van de groepen 1 tm 6 krijgen zondag tijdens hun reguliere kinderdienst een gave worship dienst in de aula van het Corlaer College! We hopen dat we genoeg tickets hebben zodat ieder kind aanwezig kan zijn.
Naar het archief
1 2 3 ... 24 25 26