Nieuws

Audities Mozaiek033 Worshipteam

Gaat jouw hart sneller kloppen van worship? Heb je talent voor het maken van muziek, of heb je een prachtige stem? Lijkt het jou gaaf om met worship mensen te helpen zich op Jezus te richten? Kom dan bij het Mozaiek033 Worship-team!

Mozaiek Care Team

Misschien ken je het wel, het gevoel dat het soms allemaal even te veel wordt. Het kan maar zo zijn dat je in een situatie terecht komt waarin je een schouder nodig hebt om even op uit te huilen. Of misschien wil je een gebed, een luisterend oor of iemand die naast jou zit en samen met jou stil is.

BIG NEWS

BIG NEWS!! Omdat we ervaren dat God het van ons vraagt én vanuit het verlangen om met zoveel mogelijk mensen en zoveel mogelijk kerken samen te komen, hebben we besloten de Mozaiek Worship Conference volledig GRATIS aan te bieden. SPREAD THE WORD!!

Mozaiek Kenia

Een aantal weken terug is er in Mozaiek gestart met het project Mozaiek Kenia. Fantastisch dat velen van jullie meebouwen aan dit project door een kind in jullie hart te sluiten, door gebed of door financieel of praktisch bij te dragen!

Kom naar de Mozaiek Worship Conference!

Op 15 en 16 november organiseert Mozaiek Worship de Mozaiek Worship Conference (voorheen Landelijke dag van aanbidding). Deze tweedaagse conferentie is voor leiders, creatievelingen, muzikanten, zangers en iedereen die ernaar verlangt mensen te leiden naar het hart van God in de context van de lokale kerk.

Nieuwe locatie per 3 november

Mooi nieuws: met ingang van zondag 3 november a.s. gaan we naar een nieuwe locatie voor de samenkomsten: Sporthal Corlaer.

Kennismaking nieuwe voorgangers en secretariaat

Per 1 september zijn onze twee nieuwe voorgangers en een secretariaat in dienst bij Mozaiek033 gekomen. Het nieuwe team van 4 mensen stelt zich voor.
Naar het archief
1 2 3 ... 5 6 7