Nieuws

Mozaiek Kenia

Een aantal weken terug is er in Mozaiek gestart met het project Mozaiek Kenia. Fantastisch dat velen van jullie meebouwen aan dit project door een kind in jullie hart te sluiten, door gebed of door financieel of praktisch bij te dragen!

Kom naar de Mozaiek Worship Conference!

Op 15 en 16 november organiseert Mozaiek Worship de Mozaiek Worship Conference (voorheen Landelijke dag van aanbidding). Deze tweedaagse conferentie is voor leiders, creatievelingen, muzikanten, zangers en iedereen die ernaar verlangt mensen te leiden naar het hart van God in de context van de lokale kerk.

Nieuwe locatie per 3 november

Mooi nieuws: met ingang van zondag 3 november a.s. gaan we naar een nieuwe locatie voor de samenkomsten: Sporthal Corlaer.

Kennismaking nieuwe voorgangers

Per 1 september zijn onze twee nieuwe voorgangers en een secretariaat in dienst bij Mozaiek033 gekomen. Ze stellen zich graag aan jullie over.

Benoeming voorgangersteam en secretariaat

Geweldig nieuws: Arjen ten Brinke en Emiel Hop zijn benoemd als voorgangersteam van Mozaiek033! Beiden zullen met ingang van 1 september a.s. twee dagen per week in dienst van Mozaiek033 aan de slag gaan. Door de snelle groei van Mozaiek033 is, eerder dan gedacht, de keuze gemaakt twee voorgangers te benoemen.

Mozaiek app

Wist je dat Mozaiek033 ook een app heeft?

Meebouwen aan Mozaiek033

Mozaiek033 is een nieuwe gemeente, waar we God dankbaar voor zijn. Ook zijn we erg blij met alle medewerkers, die helpen met de vele werkzaamheden binnen Mozaiek033. We kunnen niet zonder jullie! We werken in teams en elk team heeft een eigen coördinator. Zo houden we de lijntjes kort en de taken helder.
Naar het archief
1 2 3 ... 8 9 10