Nieuws

EEN GEBED OM VERLOSSING VAN HET CORONAVIRUS

Vandaag sprak Kees tijdens onze online dienst over 'Als angst regeert'. Hij sloot af met een gezamenlijk gebed. Deze is hier terug te lezen. Laten we bidden voor ons land!

Update samenkomsten

Op basis van het advies van het RIVM en de overheid willen we als kerk onze verantwoordelijkheid nemen en onze bezoekers de mogelijkheid geven om op een andere manier onze dienst te volgen.

Parkeren op zondag

Ook buiten, op de parkeerterreinen, is het lekker druk. Helaas zorgt dit voor overlast naar de buurt en dat willen we natuurlijk niet. Verzoek is dan ook om niet in de woonwijken rondom het Corlaer te parkeren. Graag rustig de aanwijzingen van het parkeerteam opvolgen, zij zorgen dat iedereen een plekje krijgt. Kun je carpoolen of met de fiets komen dan is dit natuurlijk het allermooist!

Audities Mozaiek033 Worshipteam

Gaat jouw hart sneller kloppen van worship? Heb je talent voor het maken van muziek, of heb je een prachtige stem? Lijkt het jou gaaf om met worship mensen te helpen zich op Jezus te richten? Kom dan bij het Mozaiek033 Worship-team!

Mozaiek Care Team

Misschien ken je het wel, het gevoel dat het soms allemaal even te veel wordt. Het kan maar zo zijn dat je in een situatie terecht komt waarin je een schouder nodig hebt om even op uit te huilen. Of misschien wil je een gebed, een luisterend oor of iemand die naast jou zit en samen met jou stil is.

BIG NEWS

BIG NEWS!! Omdat we ervaren dat God het van ons vraagt én vanuit het verlangen om met zoveel mogelijk mensen en zoveel mogelijk kerken samen te komen, hebben we besloten de Mozaiek Worship Conference volledig GRATIS aan te bieden. SPREAD THE WORD!!

Mozaiek Kenia

Een aantal weken terug is er in Mozaiek gestart met het project Mozaiek Kenia. Fantastisch dat velen van jullie meebouwen aan dit project door een kind in jullie hart te sluiten, door gebed of door financieel of praktisch bij te dragen!
Naar het archief
1 2 3 ... 8 9 10