FAQ's


Algemeen

 • De samenkomsten beginnen om 09.30 uur en 11.45 uur, Vanaf 30 minuten voor aanvang van de samenkomsten is er koffie en thee.
 • Wil je deel worden van Mozaiek033 of denk je hierover na? Dan nodigen wij je graag uit voor onze twee intro-avonden. Tijdens deze avonden vertellen we je meer over onze gemeente, onze visie en maak je tevens kennis met nieuwe mede-mozaiekers. Aan het einde van de tweede intro-avond krijg je een inschrijfformulier om eventueel deel te worden van Mozaiek033. De voorwaarde om deel te worden van Mozaiek033 is dat je beide intro-avonden volgt.

  Na je aanmelding krijg je een kennismakingsbezoek. Nieuwe delen worden op de website genoemd.

  Meer infomatie over de data en inschrijfformulier voor de intro-avonden vind je hier. Heb je vragen, neem dan contact met ons op.

 • Hebben jullie trouwplannen en wil je vanuit Mozaiek033 trouwen of Mozaiek033 vragen om je huwelijksdienst te leiden op locatie? Dit vinden wij heel erg leuk. Wel vragen we van je of je deel of vaste bezoeker bent van Mozaiek033.

  Als je meer informatie wilt over de procedure of je wilt je huwelijksdatum alvast doorgeven, stuur dan een e-mail naar contact.

  Onderdeel ter voorbereiding op je huwelijk is de Pre Marriage Course. Een cursus van 5 avonden die wij samen met Mozaiek0318 aanbieden: 1 in het najaar en 1 in het voorjaar (lokatie Veenendaal). 

 • Door de doop zetten volgelingen van Jezus publiekelijk een nieuwe stap in hun geloof. Door de onderdompeling worden zij symbolisch met Christus begraven en staan zij op in een heel nieuw leven! Voorafgaande aan iedere doopdienst bij Mozaiek033 is er een infoavond over de doop. Op deze avond willen we je vanuit de Bijbel meenemen in onze visie op de doop op geloof. Wetende dat de doop op vele manieren wordt beleefd in onze kerken. Hierin gaan we met respect om naar elkaar toe. Van harte welkom! Wil je je  aan te melden voor de eerstvolgende infoavond of wil je je aanmelden voor de doop? Stuur dan een e-mail naar contact.
 • Binnen Mozaiek033 vinden wij kinderen heel belangrijk. Zij horen er helemaal bij. Daarom is het bij ons ook mogelijk om je kindje(s) op te dragen in de gemeente om zo te danken voor het wonder van nieuw leven en te bidden om Zijn hulp bij het opvoeden van onze kinderen.

  Als het de eerste keer is dat je een kindje op wil laten dragen, dan nodigen wij je graag uit voor het informatiemoment over opdragen. Voor meer informatie, data van het eerstvolgende informatiemoment en het aanmelden van je kind, neem je contact met ons op via contact.
 • Parkeerwachters zullen jou leiden naar een goede parkeerplek. Van beide kanten staat dit team voor jullie klaar. Heb je kinderen die naar de creche gaan? Dan willen we je vragen om te parkeren bij het gebouw van Bzzzonder.
 • Binnen Mozaiek033 willen we heel graag met elkaar meeleven. Speelt er iets in je leven en wil je hier gebed voor vragen? Stuur dan een bericht naar contact. Wij zullen je e-mail doorsturen naar de gebedsgroep en in ernstige gevallen zullen wij je bericht delen als Familiebericht in de dienst.  

  Ook voor het doorgeven van familieberichten als geboorte, ziekte en/of overlijden kun je terecht bij het secretariaat via contact.

 • Op onze contactpagina vind je alle benodigde gegevens en informatie.
 • Procedure voor een nieuw wachtwoord:

  • Als je probeert in te loggen in Mijn Mozaiek dan krijg je daar een paar opties te zien:
  • Weet je je  wachtwoord en gebruikersnaam dan is het geen probleem
  • Ben je je wachtoord vergeten dan kan je een nieuwe aanvragen….moet je wel je gebruikersnaam weten en je moet het gekoppelde emailadres weten
  • Als je wel je emailadres niet weet dan kan je de gebruikersnamen die horen bij dat emailadres opvragen

  Als bovenstaande niet lukt, stuur dan een verzoek naar sopport om je gebruikersnaam en/of wachtwoord te resetten. Klik hier voor support!

Opstart Mozaiek033 in september 2021

 • Vanaf zondag 5 september starten we weer met twee samenkomsten om 09.30 uur en 11.45 uur. Om 1 van deze diensten bij te wonen heb je tickets nodig. Door de 1,5 meter maatregel kunnen we op dit moment 600 tickets per dienst uitgeven. Per zondag dus 1.200 plekken, verdeeld over 2 diensten. De tickets zijn eenvoudig te reserveren via de agenda op onze website. Het is niet nodig om een coronapaspoort of testbewijs te laten zien.

  Heb je geen tickets? Dan blijft het mogelijk om de dienst van Mozaiek0318 te volgen via Mozaiek Livestream op het YouTube-kanaal. Om 10.00 uur is er de livestream met Ollie & Sophie en om 11.00 uur de Mozaiek Livestream.

 • Ga naar de agenda op onze website en klik op de dienst die je wilt bijwonen. Je krijgt nu alle informatie over de dienst te zien. Onderaan de pagina vind je mogelijkheid om tickets te bestellen. 

  Heb je Mijn Mozaiek account? Log dan eerst in, zodat jouw gegevens al zijn ingevuld. 

 • We willen je vragen om tickets te annuleren en niet onderling te ruilen. De reden hiervoor is dat we op een zondag precies moeten weten wie er wanneer in het gebouw zijn. De lijsten van personen die aanwezig zijn maken we op basis van de reserveringen die via ons ticketsysteem worden gemaakt. Als jij een ticket annuleert komen deze week beschikbaar voor anderen.

 • Er moet voor iedereen een ticket gereserveerd worden. Dit geldt ook voor de crèche en de kinderen van de onderbouw. Kinderen van de boven- en onderbouw (groep 1 tm 8) volgen hun eigen dienst in het Corlaer College via een eigen ingang. De crèche zal plaatsvinden tegenover het Corlaer College in het gebouw van Bzzzonder. De tickets voor de kinderen kan je ook in het zelfde ticketsysteem reserveren. 
 • Ja, er mag ook weer gezongen worden.

  Mocht je dit toch spannend vinden met een grote groep mensen, zoek dan een plekje achterin de zaal of kijk de livestream van Mozaiek0318 om 11:00.

  En ook op andere manieren kan je meedoen. Ga staan, kniel neer, hef je handen op... God aanbidden kan op vele manieren.

 • De dienst van Mozaiek033 wordt niet gestreamd . De dienst van Mozaiek0318 wel. Deze is te bekijken op het Youtube kanaal. Om 10.00 uur is er de livestream met Ollie & Sophie en om 11.00 uur de Mozaiek Livestream.

  Wel wordt er van de preek van Mozaiek033 een audiobestand gemaakt die elke week in de loop van de maandag (een dag later) te beluisteren is via onze website of via Spotify.

   

 • Maatregelen vanuit onze overheid

  We hebben te maken met de 1,5 meter regel tussen huishoudens onderling bij het toekennen van je plaats. Dat betekent dat er lege stoelen tussen een huishouden in de rij vrij worden gelaten en er tussen de rijen onderling voldoende afstand komt. Daarnaast registreren we onze bezoekers ook, zodat er ook brononderzoek mogelijk is als er een uitbraak optreedt. Het is niet nodig om een coronapaspoort of testbewijs te laten zien.

  Hygiene maatregelen

  Voor iedereen geldt: ben je verkouden of niet fit of herstel je van Covid, blijf uit voorzorg thuis! Er worden door het bezoekteam en bij het begroeten in de dienst geen handen geschud en er staan ontsmettingsmiddelen bij de ingang. In de sporthal is een modern ventilatie (luchtcirculatie) systeem. Daarnaast worden de nooddeuren na de 1e dienst gebruikt voor ontluchting. Mondkapjes zijn niet verplicht in de dienst, maar voel je je er wel prettig bij, geen probleem natuurlijk.

  Collecte

  De collectezak gaat niet meer rond in de dienst. In plaats hiervan kun je tijdens de dienst een QR-code scannen of via onze website of de app een gift geven. Op het einde van de dienst bestaat daarnaast de mogelijkheid om contant geld in een collectezak te stoppen bij de uitgangen. 

   

 • Voor de dienst zijn er net als voor Corona koffiepunten die je mee kunt nemen naar je plek. Geniet ervan!

  Voor en na de dienst lijkt het ons niet handig als er honderden mensen in kleine ruimte bij elkaar staan. Na de dienst is er daarom nog geen koffie en geen ontmoetingsmoment zolang de 1,5 meter regel geldt (in elk geval nog op zondag 5, 12 en 19 september). Ook buiten koffie drinken vinden we nog geen goed idee, omdat ook hier de 1,5 meter regel voor geldt en het gaat om relatief grote groepen mensen bij elkaar. 

   

APP

 • Mozaiek heeft een "eigen" app. Klik hier om de APP te downloaden.
 • De APP is door iedereen te downloaden en te gebruiken. Een deel van de content zit (net als op de website) achter een login.

  Als je bent ingelogd dan heb je meer rechten en krijg je ook meer content te zien. Ga je vanuit de APP door naar de website, dan zal de website je ook automatisch inloggen!

 • Ja, elke Mozaiek gemeente heeft een eigen omgeving. Als je de APP hebt gedownload en opstart dan kun je via het menu inloggen. De eerste keer vraagt de APP om de naam van de gemeente. Kies hier voor Mozaiek033 of Mozaiek0318.

  Het is mogeliijk om te wisselen van gemeente. Dit doe je door rechtsboven in het schermen op Inloggen (eerst uitloggen) te klikken. Vervolgen heb je de keuze om een andere kerk op te geven.

  En vervolgens kun je eventueel inloggen in die andere omgeving. Moet je wel een account voor hebben.

Vragen over tickets

Kerst bij Mozaiek033