FAQ's


Algemeen

 • De samenkomsten beginnen om 09.30 uur en 11.45 uur, Vanaf 30 minuten voor aanvang van de samenkomsten is er koffie en thee.
 • Wil je deel worden van Mozaiek033 of denk je hierover na? Dan nodigen wij je graag uit voor onze twee intro-avonden. Tijdens deze avonden vertellen we je meer over onze gemeente, onze visie en maak je tevens kennis met nieuwe mede-mozaiekers. Aan het einde van de tweede intro-avond krijg je een inschrijfformulier om eventueel deel te worden van Mozaiek033. De voorwaarde om deel te worden van Mozaiek033 is dat je beide intro-avonden volgt.

  Na je aanmelding krijg je een kennismakingsbezoek. Nieuwe delen worden op de website genoemd.

  Meer infomatie over de data en inschrijfformulier voor de intro-avonden vind je hier. Heb je vragen, neem dan contact met ons op.

 • Hebben jullie trouwplannen en wil je vanuit Mozaiek033 trouwen of Mozaiek033 vragen om je huwelijksdienst te leiden op locatie? Dit vinden wij heel erg leuk. Wel vragen we van je of je deel of vaste bezoeker bent van Mozaiek033.

  Als je meer informatie wilt over de procedure of je wilt je huwelijksdatum alvast doorgeven, stuur dan een e-mail naar contact.

  Onderdeel ter voorbereiding op je huwelijk is de Pre Marriage Course. Een cursus van 5 avonden die wij aanbieden in het voorjaar en najaar. 

 • Door de doop zetten volgelingen van Jezus publiekelijk een nieuwe stap in hun geloof. Door de onderdompeling worden zij symbolisch met Christus begraven en staan zij op in een heel nieuw leven! Voorafgaande aan iedere doopdienst bij Mozaiek033 is er een infoavond over de doop. Op deze avond willen we je vanuit de Bijbel meenemen in onze visie op de doop op geloof. Wetende dat de doop op vele manieren wordt beleefd in onze kerken. Hierin gaan we met respect om naar elkaar toe. Van harte welkom! Wil je je aanmelden voor de eerstvolgende infoavond of wil je je aanmelden voor de doop? Klik dan hier. 
 • Voor de allerjongsten bij de crèche gebruiken we een ticketsysteem waarmee je vooraf jouw kind aanmeldt. We vinden de veiligheid van onze kinderen belangrijk en willen hen voldoende aandacht kunnen geven. Tickets reserveer je via de agenda op onze website. Let op! Omdat we de veiligheid van onze kinderen belangrijk vinden, vragen we ouders om alle kinderen zelf te brengen en op te halen! Zo weten we dat ze na afloop weer in veilige handen zijn. Alle kidsdiensten vinden plaats in ons ontmoetingscentrum. Ds Kuyperstraat 14d in Nijkerk. 
 • Binnen Mozaiek033 vinden wij kinderen heel belangrijk. Zij horen er helemaal bij. Daarom is het bij ons ook mogelijk om je kindje(s) op te dragen in de gemeente om zo te danken voor het wonder van nieuw leven en te bidden om Zijn hulp bij het opvoeden van onze kinderen.

  Als het de eerste keer is dat je een kindje op wil laten dragen, dan nodigen wij je graag uit voor het informatiemoment over opdragen. Voor meer informatie, data van het eerstvolgende informatiemoment en het aanmelden van je kind, klik hier. 
 • De dienst van Mozaiek033 wordt niet gestreamd . De dienst van Mozaiek0318 wel. Deze is te bekijken op het Youtube kanaal. Om 10.00 uur is er de livestream met Ollie & Sophie en om 11.00 uur de Mozaiek Livestream.

  Wel wordt er van de preek van Mozaiek033 een audiobestand gemaakt die elke week in de loop van de maandag (een dag later) te beluisteren is via onze website of via Spotify.

   

 • Parkeerwachters zullen jou leiden naar een goede parkeerplek. Van beide kanten staat dit team voor jullie klaar. Heb je kinderen die naar de creche gaan? Dan willen we je vragen om te parkeren bij het gebouw van Bzzzonder.
 • Binnen Mozaiek033 willen we heel graag met elkaar meeleven. Speelt er iets in je leven en wil je hier gebed voor vragen? Stuur dan een bericht naar contact. Wij zullen je e-mail doorsturen naar de gebedsgroep en in ernstige gevallen zullen wij je bericht delen als Familiebericht in de dienst.  

  Ook voor het doorgeven van familieberichten als geboorte, ziekte en/of overlijden kun je terecht bij het secretariaat via contact.

 • Op onze contactpagina vind je alle benodigde gegevens en informatie.
 • Procedure voor een nieuw wachtwoord:

  • Als je probeert in te loggen in Mijn Mozaiek dan krijg je daar een paar opties te zien:
  • Weet je je  wachtwoord en gebruikersnaam dan is het geen probleem
  • Ben je je wachtoord vergeten dan kan je een nieuwe aanvragen….moet je wel je gebruikersnaam weten en je moet het gekoppelde emailadres weten
  • Als je wel je emailadres niet weet dan kan je de gebruikersnamen die horen bij dat emailadres opvragen

  Als bovenstaande niet lukt, stuur dan een verzoek naar sopport om je gebruikersnaam en/of wachtwoord te resetten. Klik hier voor support!

APP

 • Mozaiek heeft een "eigen" app. Klik hier om de APP te downloaden.
 • De APP is door iedereen te downloaden en te gebruiken. Een deel van de content zit (net als op de website) achter een login.

  Als je bent ingelogd dan heb je meer rechten en krijg je ook meer content te zien. Ga je vanuit de APP door naar de website, dan zal de website je ook automatisch inloggen!

 • Ja, elke Mozaiek gemeente heeft een eigen omgeving. Als je de APP hebt gedownload en opstart dan kun je via het menu inloggen. De eerste keer vraagt de APP om de naam van de gemeente. Kies hier voor Mozaiek033 of Mozaiek0318.

  Het is mogeliijk om te wisselen van gemeente. Dit doe je door rechtsboven in het schermen op Inloggen (eerst uitloggen) te klikken. Vervolgen heb je de keuze om een andere kerk op te geven.

  En vervolgens kun je eventueel inloggen in die andere omgeving. Moet je wel een account voor hebben.

Vragen over tickets

Kerst bij Mozaiek033