FAQ's


 • Vanaf zondag 5 september starten we weer met twee samenkomsten om 09.30 uur en 11.45 uur. Om 1 van deze diensten bij te wonen heb je tickets nodig. Door de 1,5 meter maatregel kunnen we op dit moment 600 tickets per dienst uitgeven. Per zondag dus 1.200 plekken, verdeeld over 2 diensten. De tickets zijn eenvoudig te reserveren via de agenda op onze website. Het is niet nodig om een coronapaspoort of testbewijs te laten zien.

  Heb je geen tickets? Dan blijft het mogelijk om de dienst van Mozaiek0318 te volgen via Mozaiek Livestream op het YouTube-kanaal. Om 10.00 uur is er de livestream met Ollie & Sophie en om 11.00 uur de Mozaiek Livestream.

 • Ga naar de agenda op onze website en klik op de dienst die je wilt bijwonen. Je krijgt nu alle informatie over de dienst te zien. Onderaan de pagina vind je mogelijkheid om tickets te bestellen. 

  Heb je Mijn Mozaiek account? Log dan eerst in, zodat jouw gegevens al zijn ingevuld. 

 • We willen je vragen om tickets te annuleren en niet onderling te ruilen. De reden hiervoor is dat we op een zondag precies moeten weten wie er wanneer in het gebouw zijn. De lijsten van personen die aanwezig zijn maken we op basis van de reserveringen die via ons ticketsysteem worden gemaakt. Als jij een ticket annuleert komen deze week beschikbaar voor anderen.

 • Er moet voor iedereen een ticket gereserveerd worden. Dit geldt ook voor de crèche en de kinderen van de onderbouw. Kinderen van de boven- en onderbouw (groep 1 tm 8) volgen hun eigen dienst in het Corlaer College via een eigen ingang. De crèche zal plaatsvinden tegenover het Corlaer College in het gebouw van Bzzzonder. De tickets voor de kinderen kan je ook in het zelfde ticketsysteem reserveren. 
 • Ja, er mag ook weer gezongen worden.

  Mocht je dit toch spannend vinden met een grote groep mensen, zoek dan een plekje achterin de zaal of kijk de livestream van Mozaiek0318 om 11:00.

  En ook op andere manieren kan je meedoen. Ga staan, kniel neer, hef je handen op... God aanbidden kan op vele manieren.

 • De dienst van Mozaiek033 wordt niet gestreamd . De dienst van Mozaiek0318 wel. Deze is te bekijken op het Youtube kanaal. Om 10.00 uur is er de livestream met Ollie & Sophie en om 11.00 uur de Mozaiek Livestream.

  Wel wordt er van de preek van Mozaiek033 een audiobestand gemaakt die elke week in de loop van de maandag (een dag later) te beluisteren is via onze website of via Spotify.

   

 • Maatregelen vanuit onze overheid

  We hebben te maken met de 1,5 meter regel tussen huishoudens onderling bij het toekennen van je plaats. Dat betekent dat er lege stoelen tussen een huishouden in de rij vrij worden gelaten en er tussen de rijen onderling voldoende afstand komt. Daarnaast registreren we onze bezoekers ook, zodat er ook brononderzoek mogelijk is als er een uitbraak optreedt. Het is niet nodig om een coronapaspoort of testbewijs te laten zien.

  Hygiene maatregelen

  Voor iedereen geldt: ben je verkouden of niet fit of herstel je van Covid, blijf uit voorzorg thuis! Er worden door het bezoekteam en bij het begroeten in de dienst geen handen geschud en er staan ontsmettingsmiddelen bij de ingang. In de sporthal is een modern ventilatie (luchtcirculatie) systeem. Daarnaast worden de nooddeuren na de 1e dienst gebruikt voor ontluchting. Mondkapjes zijn niet verplicht in de dienst, maar voel je je er wel prettig bij, geen probleem natuurlijk.

  Collecte

  De collectezak gaat niet meer rond in de dienst. In plaats hiervan kun je tijdens de dienst een QR-code scannen of via onze website of de app een gift geven. Op het einde van de dienst bestaat daarnaast de mogelijkheid om contant geld in een collectezak te stoppen bij de uitgangen. 

   

 • Voor de dienst zijn er net als voor Corona koffiepunten die je mee kunt nemen naar je plek. Geniet ervan!

  Voor en na de dienst lijkt het ons niet handig als er honderden mensen in kleine ruimte bij elkaar staan. Na de dienst is er daarom nog geen koffie en geen ontmoetingsmoment zolang de 1,5 meter regel geldt (in elk geval nog op zondag 5, 12 en 19 september). Ook buiten koffie drinken vinden we nog geen goed idee, omdat ook hier de 1,5 meter regel voor geldt en het gaat om relatief grote groepen mensen bij elkaar.