EERLIJKE KOFFIE UIT NEPAL

Als je wel eens de diensten van Mozaiek033 hebt bezocht, dan weet je dat we gek zijn op koffie. Voorafgaand en na afloop van de dienst drinken we koffie met elkaar. Het zijn die momenten van een gesprek, even wakker worden of gewoon lekker genieten van een ‘bakkie troost’. Kortom, koffie en Mozaiek033 zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden.

Juist daarom hechten we veel waarde aan goede kwaliteit koffie enerzijds maar belangrijker nog eerlijke koffie anderzijds. Eerlijke koffie wil zeggen dat de productie van koffie(bonen) niet ten koste gaan van het welzijn van de boeren, maar juist hen helpt om hun leven op te bouwen en te kunnen zorgen voor hun gezinnen.

Daarom is Mozaiek033 trots op de samenwerking die we hebben met 80days. Dit is een organisatie die nauw en heel direct samenwerkt met lokale boeren in Nepal. 80days draagt zorg voor het proces van de koffiebes in Nepal tot aan de gebrande boon in Nederland. De optelsom van: direct trade + een goede prijs voor de boeren + een hoge kwaliteit koffiebonen = een feestje in jouw kopje, iedere dag! En, je koffie smaakt toch net even anders als je weet dat je daarmee families en gezinnen in Nepal helpt. Toch?!.. Bij ons in elk geval wel!

Zelf ook deze koffie proberen?
De koffie uit Nepal is niet exclusief voor Mozaiek. Jij kunt deze koffie ook zelf bestellen. Daarmee help je rechtstreeks de boeren in Nepal. Voor meer info en om koffie te bestellen, ga naar de website van 80days of klik op de button.

Koffie bestellen