Serve

We kunnen allemaal in een situatie komen waarbij praktische hulp nodig is. Als het bijvoorbeeld door een lichamelijke kwaal maar niet lukt om de tuin te onderhouden en boodschappen doen een hele opgave is. Of als je door een financiële tegenvaller niet meer weet hoe je je administratie onder controle houdt. Of als je voor een grote klus zoals een verhuizing staat en je niet overziet hoe je al die dozen op je nieuwe adres krijgt.

Voor al deze praktische noodhulp bestaat Serve. Vanuit Gods liefde voor ons mogen we omzien naar elkaar en deze liefde doorgeven door in actie te komen. En helpen we waar geen helper is.

Serve wil hulp bieden aan wie dit nodig hebben. En doen dit in de brede zin van het woord: in het huishouden, bij het verhuizen of klussen, bij het vervoer (onder andere naar het ziekenhuis of kerkelijke activiteiten), door mensen te bezoeken, door financiële ondersteuning... dus heb je dergelijke hulp nodig neem contact met ons op!

Na aanmelding volgt er een gesprek waarin we kijken of we daadwerkelijk iets in jouw situatie kunnen betekenen. En daarna worden er vervolgstappen gezet, waarbij rekening gehouden wordt met de urgentie.

Je kunt ons bereiken via [email protected].