FAQ's


Algemeen

 • De samenkomsten beginnen om 09.30 uur en 11.45 uur, Vanaf 30 minuten voor aanvang van de samenkomsten is er koffie en thee.
 • Wil je deel worden van Mozaiek033 of denk je hierover na? Dan nodigen wij je graag uit voor onze twee intro-avonden. Tijdens deze avonden vertellen we je meer over onze gemeente, onze visie en maak je tevens kennis met nieuwe mede-mozaiekers. Aan het einde van de tweede intro-avond krijg je een inschrijfformulier om eventueel deel te worden van Mozaiek033. De voorwaarde om deel te worden van Mozaiek033 is dat je beide intro-avonden volgt.

  Na je aanmelding krijg je een kennismakingsbezoek. Nieuwe delen worden op de website genoemd.

  Meer infomatie over de data en inschrijfformulier voor de intro-avonden vind je hier. Heb je vragen, neem dan contact met ons op.

 • Hebben jullie trouwplannen en wil je vanuit Mozaiek033 trouwen of Mozaiek033 vragen om je huwelijksdienst te leiden op locatie? Dit vinden wij heel erg leuk. Wel vragen we van je of je deel of vaste bezoeker bent van Mozaiek033.

  Als je meer informatie wilt over de procedure of je wilt je huwelijksdatum alvast doorgeven, stuur dan een e-mail naar .

  Onderdeel ter voorbereiding op je huwelijk is de Pre Marriage Course. Een cursus van 5 avonden die wij samen met Mozaiek0318 aanbieden: 1 in het najaar en 1 in het voorjaar (lokatie Veenendaal). 

 • Door de doop zetten volgelingen van Jezus publiekelijk een nieuwe stap in hun geloof. Door de onderdompeling worden zij symbolisch met Christus begraven en staan zij op in een heel nieuw leven! Voorafgaande aan iedere doopdienst bij Mozaiek033 is er een infoavond over de doop. Op deze avond willen we je vanuit de Bijbel meenemen in onze visie op de doop op geloof. Wetende dat de doop op vele manieren wordt beleefd in onze kerken. Hierin gaan we met respect om naar elkaar toe. Van harte welkom! Wil je je  aan te melden voor de eerstvolgende infoavond of wil je je aanmelden voor de doop? Stuur dan een e-mail naar .
 • Binnen Mozaiek033 vinden wij kinderen heel belangrijk. Zij horen er helemaal bij. Daarom is het bij ons ook mogelijk om je kindje(s) op te dragen in de gemeente om zo te danken voor het wonder van nieuw leven en te bidden om Zijn hulp bij het opvoeden van onze kinderen.

  Als het de eerste keer is dat je een kindje op wil laten dragen, dan nodigen wij je graag uit voor het informatiemoment over opdragen. Voor meer informatie, data van het eerstvolgende informatiemoment en het aanmelden van je kind, neem je contact met ons op via contact.
 • Parkeerwachters zullen jou leiden naar een goede parkeerplek. Van beide kanten staat dit team voor jullie klaar. Heb je kinderen die naar de creche gaan? Dan willen we je vragen om te parkeren bij het gebouw van Bzzzonder.
 • Binnen Mozaiek033 willen we heel graag met elkaar meeleven. Speelt er iets in je leven en wil je hier gebed voor vragen? Stuur dan een bericht naar contact. Wij zullen je e-mail doorsturen naar de gebedsgroep en in ernstige gevallen zullen wij je bericht delen als Familiebericht in de dienst.  

  Ook voor het doorgeven van familieberichten als geboorte, ziekte en/of overlijden kun je terecht bij het secretariaat via contact.

 • Op onze contactpagina vind je alle benodigde gegevens en informatie.
 • Procedure voor een nieuw wachtwoord:

  • Als je probeert in te loggen in Mijn Mozaiek dan krijg je daar een paar opties te zien:
  • Weet je je  wachtwoord en gebruikersnaam dan is het geen probleem
  • Ben je je wachtoord vergeten dan kan je een nieuwe aanvragen….moet je wel je gebruikersnaam weten en je moet het gekoppelde emailadres weten
  • Als je wel je emailadres niet weet dan kan je de gebruikersnamen die horen bij dat emailadres opvragen

  Als bovenstaande niet lukt, stuur dan een verzoek naar sopport om je gebruikersnaam en/of wachtwoord te resetten. Klik hier voor support!

Mozaiek na 6 september

 • Vanaf zondag 6 september starten we weer met twee samenkomsten om 09.30 uur en 11.45 uur. Om 1 van deze diensten bij te wonen heb je tickets nodig. Door de corona-maatregelen kunnen we op dit moment maar 275 tickets per dienst uitgeven. De tickets zijn eenvoudig te reserveren via de agenda op onze website. Heb je geen tickets? Dan blijft het mogelijk om de dienst van Mozaiek0318 te volgen via Mozaiek Livestream op het YouTube-kanaal. Om 10.00 uur is er de livestream met Ollie & Sophie en om 11.00 uur de Mozaiek Livestream.
 • Ga naar de agenda op onze website en klik op de dienst die je wilt bijwonen. Je krijgt nu alle informatie over de dienst te zien. Onderaan de pagina vind je mogelijkheid om tickets te bestellen. 

  Heb je Mijn Mozaiek account? Log dan eerst in, zodat jouw gegevens al zijn ingevuld. 

 • We willen je vragen om tickets te annuleren en niet onderling te ruilen. De reden hiervoor is dat we op een zondag precies moeten weten wie er wanneer in het gebouw zijn. De lijsten van personen die aanwezig zijn maken we op basis van de reserveringen die via ons ticketsysteem worden gemaakt. Als jij een ticket annuleert komen deze week beschikbaar voor anderen.

 • Er moet voor iedereen een ticket gereserveerd worden. Dit geldt ook voor de crèche en de kinderen van de onderbouw. Kinderen van de onderbouw (groep 1 t.m. 4) volgen hun eigen dienst in het Corlaer College via een eigen ingang. De crèche zal plaatsvinden tegenover het Corlaer College in het gebouw van Bzzzonder. De tickets voor de kinderen kan je ook in het zelfde ticketsysteem reserveren. 
 • Vanuit het RIVM en veiligheidsregio Utrecht is het dringende advies gekomen om niet te zingen in grote groepen. Dit vinden we ontzettend jammer, maar we weten ook dat dit ons helpt om het zo veilig mogelijk te maken voor iedereen. Daarom hebben we er voor gekozen het ‘publiek’ te vragen niet mee te zingen tijdens de dienst. Ook dit kan onnatuurlijk aanvoelen. En ondanks dat er niet gezongen mag worden willen we je wel vragen om mee te doen. Ga staan, kniel neer, hef je handen op... God aanbidden kan op vele manieren.
 • Helaas wordt de dienst van Mozaiek033 niet gestreamd. De dienst van Mozaiek0318 wel. Deze is te bekijken op het Youtube kanaal. Om 10.00 uur is er de livestream met Ollie & Sophie en om 11.00 uur de Mozaiek Livestream.

APP

 • Mozaiek heeft een "eigen" app. Klik hier om de APP te downloaden.
 • De APP is door iedereen te downloaden en te gebruiken. Een deel van de content zit (net als op de website) achter een login.

  Als je bent ingelogd dan heb je meer rechten en krijg je ook meer content te zien. Ga je vanuit de APP door naar de website, dan zal de website je ook automatisch inloggen!

 • Ja, elke Mozaiek gemeente heeft een eigen omgeving. Als je de APP hebt gedownload en opstart dan kun je via het menu inloggen. De eerste keer vraagt de APP om de naam van de gemeente. Kies hier voor Mozaiek033 of Mozaiek0318.

  Het is mogeliijk om te wisselen van gemeente. Dit doe je door rechtsboven in het schermen op Inloggen (eerst uitloggen) te klikken. Vervolgen heb je de keuze om een andere kerk op te geven.

  En vervolgens kun je eventueel inloggen in die andere omgeving. Moet je wel een account voor hebben.

Vragen over tickets

 • Bij Mozaiek033 zeggen we: Je bent welkom zoals je bent. We willen dus iedereen die onze diensten bezoekt een plekje kunnen geven. Want we hebben op je gerekend.

  Bijzondere diensten, zoals Pasen en Kerst, zijn uitgelezen momenten om je buurman/vrouw of vrienden mee te nemen naar de kerk. We mogen tijdens deze diensten dan ook meer bezoekers verwelkomen! Dat is gaaf, maar we willen voorkomen dat we mensen naar huis moeten sturen met de opmerking "Sorry, we zitten vo!" past niet bij onze visie "Je bent welkom" Daarom werken we bij speciale diensten met tickets.

  We doen wel een oproep aan een ieder: Er is voor iedereen plaats tijdens een van de diensten. Ga bij het reserveren dus even goed na hoeveel kaarten je daadwerkelijk nodig denkt te hebben!

 • Je kunt zolang er nog tickets beschikbaar zijn altijd tickets bijbestellen.
 • Als je de tickets op je telefoon hebt, geldt dat ook als toegangsbewijs
 • Het is mogelijk om online het aantal tickets aan te passen. Je hebt is je bestelnummer en het bijbehorende emailadres nodig. Klik vervolgens op onderstaande link. Vul je gegevens in en je ontvangt dan direct een beveiligingscode die je moet invullen. Je kan nu je hele bestelling aanpassen.

   

  Bestelling wijzigen / annuleren
 • Ja, dit kan mits er in de andere diensten nog plaatsen beschikbaar zijn. je hebt je bestelnummer en het bijbehorende emailadres nodig. Klik vervolgens op onderstaande link. Vul je gegevens in en je ontvangt dan direct een beveiligingscode die je moet invullen. Je kan nu je hele bestelling aanpassen.

   

  Bestelling wijzigen / annuleren
 • Er is geen stoelreservering dus kom op tijd als je met een groep bij elkaar wilt zitten.
 • Zo snel je weet dat je te veel tickets hebt besteld, kun je online je bestelling annuleren. Je hebt je bestelnummer en het bijbehorende emailadres nodig. Klik vervolgens op onderstaande link. Vul je gegevens in en je ontvangt dan direct een beveiligingscode die je moet invullen. Je kan nu je hele bestelling annuleren of aanpassen.

  Zet alle tickets op 0 en je bestelling is geannuleerd!

   

  Bestelling wijzigen / annuleren
 • Dat kan nog zolang er tickets voor de dienst van jouw keuze beschikbaar zijn. Wacht niet te lang.
 • Neem dan contact op met het secretariaat via .

Pasen bij Mozaiek033

  Gratis tickets reserveren

 • Via www.mozaiek033.nl/pasen  kun je je gratis kaarten reserveren.
 • Klik hier voor een overzicht van FAQ's mbt de tickets.
 • Paasdiensten

 • Goede Vrijdag zijn er ’s avonds twee identieke diensten om 19.30 uur en 22.00 uur.  

  Op 1e Paasdag zijn er twee identieke diensten om 9.30 uur en 11.45 uur. En parallel zijn er diensten voor de kids. Er is crèche voor de allerkleinsten (0 t/m 3 jaar).

  Klik hier voor meer informatie over de inhoud van de diensten.

 • Ja, de avonddiensten op Goede Vrijdag zijn geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar, als ouder ben je zelf verantwoordelijk voor je kind(eren).

  Op 1e Paasdag zijn er voor de kids eigen samenkomsten en is er creche voor de kids van 0 t/m 3 jaar.

 • Nee, tijdens de avonddiensten op Goede Vrijdag is er geen kinderopvang. De diensten zijn geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar, als ouder ben je zelf verantwoordelijk voor je kind(eren).
 • Voor elke dienst wordt een aantal plaatsen vrij gehouden voor rolstoelgebruikers. Bij de reservering kun je in het veld opmerkingen aangeven of je gebruiker bent van een rolstoel.
 • Om te voorkomen dat diensten overvol raken en tevens de veiligheid van de bezoekers te kunnen garanderen hanteren we een ticketsysteem voor onze diensten op zowel Goede Vrijdag als 1e Paasdag.  Zonder ticket kan er geen plaats gegarandeerd worden. Daarom is het belangrijk om vooraf via de website een ticket te reserveren.

  Let op: Vergeet voor de diensten op 1e Paasdag niet om ook voor de kinderen vanaf 4 jaar een stoel te reserveren. Voor de allerkleinsten (0 t/m 3 jaar) is er crèche, ook hiervoor is het goed vooraf een ticket te reserveren zodat we kunnen zorgen voor voldoende kinderwerkers tijdens alle diensten.

 • Ongeveer een half uur voor aanvang van de dienst gaan de deuren open. Let op: op Goede Vrijdag wordt er voor en na de diensten geen koffie en thee geschonken!
 • Nee, er is geen livestream.

Kerst bij Mozaiek033