Love2Meet

Wij zijn een groeiende kerk. We kunnen het voorstellen dat je je verloren kan voelen in de grote mensenmassa op zondag. Daarom organiseren we ons in kleinere groepen waar ontmoeting centraal staat: Love2Meet-groepen.

Love2Meet-groepen bestaan in alle soorten en maten. Zo zijn er groepen voor sporters, motorrijders, kookliefhebbers, jonge koppels, senioren, zakenlui, mannengroepen en ga zo maar door. Je kunt zelf besluiten om bv met elkaar een studie-onderwerp te behandelen. Of gewoon om lekker met elkaar te gaan sporten. Of je favoriete serie samen kijken. Of tijdelijk een jonge-ouder groep om ervaringen uit te wisselen. Alles mag. Het gaat bij Love2Meet dus om verbinding. Ons doel is dat iedereen het gevoel van 'erbij horen' ervaart en zich gezien en geliefd weet! Niet alleen door onze Vader, maar ook door elkaar.  Mozaiek033 biedt de omgeving waar je je informatie kwijt kunt en waar alle gegevens van de leden bij elkaar staan en waar je elkaar berichten kunt sturen. Voor inhoudelijk studiemateriaal dat je bv nodig kan hebben op een studie-avond zorg je zelf met elkaar.

Heb je vragen of suggesties over de mogelijkheden van Love2Meet geef dit door aan [email protected].

Hieronder vind je een aantal categorie├źn voor de Love2Meet-groepen van Mozaiek033. Als je hierop klikt zie je een overzicht van de groepen. Klik je vervolgens op een groep dan vind je daarover meer informatie en kan je jezelf aanmelden. We zijn benieuwd of er wat voor je bij zit!

Wil je zelf een groep starten dan kan dat natuurlijk ook. Iedere nieuwe groep maakt ook dit kunstwerk mooier en daar wordt iedereen enthousiast van! Klik op de categorie waar jouw groep onder zou vallen en klik dar op de link aanmelden nieuwe L2M-groep. Nadat je het formulier hebt ingevuld en verstuurd maken wij een groep aan en nemen contact met je op.

Heb je al gebruikersnaam en wachtwoord voor Mijn Mozaiek? Log dan eerst in. Klik hier om in te loggen. Dit geeft meer (navigatie)mogelijkheden.

Dag
Dagdeel
Doelgroep
Frequentie
Locatie
Online Meetings
Ruimte voor extra leden