Mozaiek Kids

 Wij willen als Mozaiek Kids de kinderen een plek bieden waar zij zich gezien voelen en met plezier komen. Waar zij verhalen horen over God, Jezus en de Heilige Geest en Hem aanbidden met muziek, dans en gebed. Een plek waar kinderen Gods nabijheid en Zijn liefde ervaren. Waar elk kind mag komen zoals hij of zij is. Jezus houdt van elk kind!

Want in Lucas 18:16 staat:                                                                                                 
Maar Jezus riep de kinderen bij zich en zei: ‘Laat ze bij me
komen, houd ze niet tegen, want het koninkrijk van God
behoort toe aan wie is zoals zij.

Onze visie:
Wij verlangen ernaar dat elk kind zich geliefd voelt, 
Jezus leert kennen en Gods liefde gaat uitdelen.

Praktische informatie voor ouders/verzorgers 

De doelgroep van Mozaiek Kids is te verdelen in de volgende categorieën:

Crèche: 0 - 3 jaar
Tijdens onze 1e dienst (aanvang 09.30 uur) wordt er voor onze jongste kids crèche aangeboden. We hebben 2 groepen waar de jongste kinderen lekker kunnen spelen. Deze ruimte is niet in het Corlaer college, maar er tegenover (Van Siburgstraat 18B, locatie Bzzzonder Corlaer).
 

Onderbouw: groep 1/2 en 3/4
De kids van de onderbouw zijn elke zondag tijdens de eerste dienst welkom bij de kinderdienst in het Corlaer college, domein 2 (Henri Nouwenstraat 8).


Middenbouw: groep 5 - 6
De kids van de middenbouw zijn elke zondag tijdens de eerste dienst welkom bij de kinderdienst in het Corlaer college, domein 1 (Henri Nouwenstraat 8).
 

Bovenbouw: groep 7 - 8
De kids van de bovenbouw zijn elke 1e en 2e zondag van de maand tijdens de eerste dienst welkom in het Corlaer college, domein 1 (Henri Nouwenstraat 8). 


Parelkids: vanaf 4 jaar
2x in de maand wordt tijdens de eerste dienst een eigen kinderdienst voor de Parelkids aangeboden. Dit is een kinderdienst voor kinderen met special needs. De kids van de Parelkids zijn welkom in de locatie van Bzzzonder, recht tegenover het Corlaer college (Van Siburgstraat 18B).

Belangrijk: Als u voor de eerste keer komt met uw parelkind is het de bedoeling dat u uw kind vooraf aanmeldt bij [email protected]
U krijgt dan eerst een intake. De coördinator zorgt vervolgens voor een warme overdracht, zodat we uw kind de juiste zorg kunnen bieden.
We hebben hart voor alle kinderen, maar kunnen niet onverwachts extra kinderen opvangen, omdat we dan niet meer de zorg kunnen bieden die deze kinderen nodig hebben. Aanmelding vooraf is dus noodzakelijk.
 

Brengen en halen van je kind
De kinderen zijn 20 minuten voor aanvang van de dienst van harte welkom bij hun kinderdienst. Elk kind wordt ingecheckt en krijgt een naamsticker, zodat wij hem of haar bij naam kunnen noemen. De veiligheid van onze kids vinden wij heel belangrijk. We willen je daarom als ouder vragen om zelf je kind te brengen EN te halen.


Meehelpen? Graag!
Wij zijn als gemeente rijk gezegend met heel veel kinderen. Om al deze kinderen een veilige plek te kunnen bieden, hebben we veel hulp nodig. Klik hier om de vacatures te bekijken en ontdek hoe gaaf het is om een steentje bij te dragen aan het kinderwerk.

Je kunt ons bereiken via contact

Jelina Leenders
Kids pastor