Wie zijn wij

Wij zijn een kerk waar je welkom bent, zoals je bent. Wij geloven dat Jezus van je houdt. Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt en wat jouw verhaal ook is. Of je leven nu in puin ligt of alles op rolletjes loopt. 

Daarom heten we Mozaiek033. Wij zijn een kunstwerk van gebrokenheid en Jezus is de Kunstenaar. Hij maakt van onze puinhoop en ons succes, onze twijfel en ons geloof een fantastisch mooi kunstwerk: een mozaïek. En we zijn betrokken op de regio 033. Als lokale gemeente willen we onze visie uitdragen en concreet handen en voeten geven: God aanbidden, van elkaar houden en onze directe omgeving dienen.  

Samenkomsten

Elke zondag hebben we 2 samenkomsten: om 09.30 uur en 11.45 uur. Onze samenkomsten beginnen niet voordat je een kop koffie of thee hebt gehad. Zo kun je nog even rustig wakker worden, maar het belangrijkste is elkaar ontmoeten! Lees meer over onze samenkomsten

Vanwege de situatie rondom het Coronavirus is er voorlopig op zondagmorgen alleen een online dienst (livestream) om 11.00 uur. Je kunt de uitzending bekijken met en zonder gebarentolk. Lees meer over onze livestreams.

Deel worden
Wil je deel worden van Mozaiek033? Dan nodigen wij je graag uit voor onze intro-avonden. De introductie bij Mozaiek033 bestaat uit twee avonden. Deze introductieavonden zijn bedoeld om elkaar te leren kennen. Daarbij willen wij je graag vertellen waar Mozaiek033 voor staat. Je leert de visie, achtergrond en organisatie kennen en je ontmoet gelijk ook andere (toekomstige) nieuwe delen van Mozaiek033. 

Op de eerste avond wordt stilgestaan bij de identiteit, visie en cultuur van Mozaiek. Naast een inleiding door de voorgangers is er ruimte voor onderlinge kennismaking en vragen. De tweede avond ligt het accent op ontmoeting met elkaar en om te ontdekken waar jouw verlangen ligt om mee te bouwen aan Mozaiek033. Aan het einde van de tweede intro-avond krijg je een inschrijfformulier om eventueel deel te worden van Mozaiek033. 

Heb je vragen of opmerkingen of wil je weten wanneer de eerstvolgende intro-cursus plaatsvindt? Neem dan gerust met ons op.