Care = pastorale zorg

Mozaiek033 een kunstwerk van gebrokenheid! Care is pastoraal werk dat zich richt op het geestelijk welzijn van onze medemens.

Ben je wel eens gebroken geweest door echtscheiding, overspel/seksualiteit, ziekte, dood, verslaving of eenzaamheid? Hoe voelde dat? Voor gebrokenheid is vaak weinig ruimte in onze maatschappij net zoals rouw en verlies. Toch is Jezus een mens geworden van pijn en smarten. Hij is vertrouwd met moeilijke situaties. Hij begrijpt ons. Hij gaf ons het voorbeeld om te zorgen voor de ander! Dat wil de pijler Care, de pastorale zorg, ook voor jou doen als je zelf er even niet meer uit komt of gewoon een luisterend oor nodig hebt. Wij willen er voor jou zijn. Net als Jezus.

Kom maar te voorschijn met jouw probleem. Niks is raar of vreemd.

Praktisch houdt Care in dat je via de mail een hulpvraag indient zodat het bij ons team binnen komt. Wij verbinden dan 1 of 2 mensen aan jou die naast jou zullen staan en jou zullen helpen door deze lastige situatie te komen, voor jou te bidden en je te bemoedigen.

Wat kan je van een Care medewerker verwachten: De care medewerkers zijn delen van Mozaiek033, volgelingen van Jezus en geloven in Gods woord en de Heilige Geest. We zijn betrouwbaar en hebben een geheimhoudingsplicht.

Je mag komen zoals je bent, jouw probleem is veilig op de plek waar het hoort. In het licht van God en in de gemeente van Jezus Christus.

Je kunt ons bereiken via [email protected] of heb je een concrete hulpvraag vul dat dit formulier in.

Adres:
Röntgenweg 7, Bunschoten-Spakenburg