Prayer

Wat bijzonder dat de God die hemel en aarde gemaakt heeft geen God van afstand is, maar een persoonlijke relatie wil met jou! Hij zegt dat Hij graag naar ons luistert en ons ook antwoord geeft. Daarom vinden we gebed erg belangrijk! Het is de motor onder alles wat we organiseren en doen.

Ministry gebed
Iedere zondag is er aan het eind van de dienst gelegenheid om voor je te laten bidden. Dit gebed is er voor iedereen: mensen die zorgen hebben, mensen die dankbaar zijn, mensen die even geen woorden hebben om te bidden, mensen die graag bemoedigd willen worden, mensen die ziek zijn... Het ministryteam staat voor je klaar. Je vertelt kort wat je gebedspunt is en daarna mag je ontspannen luisteren naar de woorden van de bidders. 

Connect-avonden
Iedere maand op de woensdagavond willen we extra tijd nemen voor elkaar en God. Elkaar ontmoeten, bemoedigen en verhalen delen die ons bezig houden. Een mix van aanbidding, delen en met elkaar bidden. Deze avond is daarvoor! De Mozaiek033-band zal ook aanwezig zijn en de aanbidding leiden. 

Het zijn heerlijke, inspirerende avonden. De avonden beginnen om 19:45 uur (inloop met koffie vanaf 19:30 uur) en duren tot 21:00 uur. Locatie: Ontmoetingscentrum.
Ds. Kuyperstraat 14d in Nijkerk. Zie je daar! Tot dan.

Check de agenda voor tijd en locatie. Wees welkom!

Kingdom come
Gods Heerlijkheid proeven en voelen. Dat willen we allemaal. Daar zijn deze avonden voor. Exodus 33:18 “Laat mij toch Uw majesteit (heerlijkheid) zien”. We verlangen naar meer van God en stellen ons hart open voor wat Hij ons te zeggen heeft! De Kingdom come avonden vinden plaats bij Mozaiek0318 in de Basiliek in Veenendaal.

Check de agenda voor tijd en locatie. Wees welkom!

Je kunt ons bereiken via contact.