Sisters in strength

Samen mogen we dat zijn. Zussen die elkaar aanmoedigen, krachten bundelen en het leven delen. Met SIS willen we een plek zijn voor jou, waar we als vrouwen samenkomen in kracht en kwetsbaarheid en met rauwe, eerlijke verhalen elkaar aanmoedigen naar een leven in heelheid, met impact en geloof.

Wat is de visie van Sisters in Strength?

Sisters in strength creëert een plek in Mozaiek033 waar we de kracht in iedere vrouw tot leven roepen door haar mee te nemen naar Gods Woord. Door middel van jaarlijkse samenkomsten willen we vrouwen zelf laten ervaren hoe een leven in waardigheid, vrijheid en herstel mag zijn.

Op 14 mei 2022 gaven we een waanzinnige kickoff met ons eerste vrouwenevent. Meer dan 400 vrouwen liepen over de rode loper naar een rijk en superlekker toetjesbuffet, schoten onderweg een foto bij de photobooth, om daarna een geweldige avond te beleven met elkaar. Sisters in Strength. De hilariteit rondom vrouwen issues deed de zaal schateren van het lachen, de getuigenis van Nelske Vink over het geschenk van Martha, raakte veel harten. De sporthal die zich vulde met alleen vrouwen stemmen was prachtig om naar te luisteren. En na de pauze waren het de vrouwen van 007 die in een toneelstuk  de vrouwen lieten beseffen welke kracht er ligt in onze kwetsbaarheid. Om daarna, stuk voor stuk aan tafel te schuiven bij Jezus met dat stukje wat Hij mag overnemen. Als bond-girls (alsdus Wilma Veen) verlieten de vrouwen de zaal!

AANSTAANDE EVENTS.

4 maart - Het tweede SIS event! 

Na het succes van de eerste editie, is op zaterdag 4 maart ons tweede SIS Event. Zet hem in je agenda! Want dat belooft een avond vol gezelligheid, hilariteit en verdieping met vrouwen onder elkaar. Dit keer wordt de Bron in Bunschoten-Spakenburg de locatie voor ons event. Met een speciale theatervoorstelling van Anneke Doest over ‘vrouwendingen’. Typetjes, liedjes, verhaaltjes en gewoon even samen hard lachen.

(Anneke is theatermaker en speelt o.a. bij muziektheater Over Schapen Enzo en De Vliegende Speeldoos).

Vanaf 19.00 uur ben je van harte welkom. Onze eigen Danielle Hop is er als host van de avond, Mozaiek worship verzorgt de aanbidding en vanuit SIS zorgen we voor koffie en wat lekkers bij aankomst en een drankje voor vertrek. Om 22.00 uur sluiten we de avond af.

Een geheel verzorgd avondje uit! 

FACTS

Datum: zaterdag 4 maart 2023
Inloop: 19.00 uur met koffie & lekkers
Start: 19.30 uur 
Einde: 22.00 uur
Locatie: De Bron, Bunschoten-Spakenburg
Kosten: 15,-

Koop hier je ticket

En nodig gerust jouw vriendinnen, buurvrouw en (schoon)moeder uit.