Sisters in strength

AANSTAANDE EVENTS.

Zaterdag 28 oktober bouwen we Sporthal Corlaer weer om tot een plek van gezelligheid, met ruimte voor ontmoeting, inspiratie en aanbidding.  

Vanaf 18.45 uur gaan de deuren open en zijn jullie welkom om heerlijk te shoppen bij verschillende kraampjes (denk aan: sieraden, lifestyle, etenswaar, speciale SIS ansichtkaarten en meer!)

Daarna volgt een programma van inspiratie, overdenking van Priscilla Docter en aanbidding met onze eigen Mozaiek033 worship band. Na afloop is er nogmaals gelegenheid om langs de kraampjes te gaan en te borrelen met elkaar.

Reserveer hier je ticket

Samen mogen we dat zijn. Zussen die elkaar aanmoedigen, krachten bundelen en het leven delen. Met SIS willen we een plek zijn voor jou, waar we als vrouwen samenkomen in kracht en kwetsbaarheid en met rauwe, eerlijke verhalen elkaar aanmoedigen naar een leven in heelheid, met impact en geloof.

Wat is de visie van Sisters in Strength?

Sisters in strength creëert een plek in Mozaiek033 waar we de kracht in iedere vrouw tot leven roepen door haar mee te nemen naar Gods Woord. Door middel van jaarlijkse samenkomsten willen we vrouwen zelf laten ervaren hoe een leven in waardigheid, vrijheid en herstel mag zijn.

TERUGBLIKKEN.

Op 14 mei 2022 gaven we een waanzinnige kickoff met ons eerste vrouwenevent. Meer dan 400 vrouwen liepen over de rode loper naar een rijk en superlekker toetjesbuffet, schoten onderweg een foto bij de photobooth, om daarna een geweldige avond te beleven met elkaar. Sisters in Strength. De hilariteit rondom vrouwen issues deed de zaal schateren van het lachen, de getuigenis van Nelske Vink over het geschenk van Martha, raakte veel harten. De sporthal die zich vulde met alleen vrouwen stemmen was prachtig om naar te luisteren. En na de pauze waren het de vrouwen van 007 die in een toneelstuk  de vrouwen lieten beseffen welke kracht er ligt in onze kwetsbaarheid. Om daarna, stuk voor stuk aan tafel te schuiven bij Jezus met dat stukje wat Hij mag overnemen. Als bond-girls (alsdus Wilma Veen) verlieten de vrouwen de zaal!

4 maart was ons tweede event waar bij Anneke van Doest ons meenam in een avond vol hilariteit over het thema 'Schaamte'!
Met 400 vrouwen in de Genadebron genoten we van een geweldige avond met prachtige boodschap.