We are Young

TO Be

TO BELONG

TO BE LOVE(D)

 

Dat is de visie van We Are Young, de jongerenbeweging van Mozaiek. Het ademt het ‘kom zoals je bent’ dat we maar al te goed kennen. Je mag er zijn. Je hoort erbij. Je bent geliefd.  Wij geloven dat je mag komen, met al je vragen, twijfels, talenten en je struikelen. Dat je erbij hoort, bij WAY, maar bovenal bij God. Dat je geliefd bent. En je die liefde weer kunt uitdelen aan de mensen om je heen als je beseft dat dit allemaal voor jou is!

‘Johannes zegt in 1 Johannes 4:19 - Wij hebben lief omdat God ons eerst heeft liefgehad. Vanuit deze gedachte, dit geloof, bouwen we aan WAY. 

 Binnen het jongerenwerk kennen we 3 bedieningen:

  • Events
  • Clans
  • Socials

Events
God aanbidden en elkaar ontmoeten tijdens events in jongerendiensten, maar ook buiten de samenkomsten in Sporthal om. Dit zijn voorbeelden van grotere events waar we elkaar ontmoeten. Het zijn de plekken waar we God aanbidden, maar ook heel veel fun hebben samen. 

Clans
De plekken waar jongeren elkaar écht leren kennen
In een kleinere groep delen jongeren wat er speelt in hun leven. Hier bouwen we aan vriendschappen. En hun relatie met God. De clan-leider helpt hen daarbij.

Wil je meer weten of misschien wel helpen met het jongerenwerk? Neem contact op met: [email protected].

Socials
Check onze socials voor nieuws, toffe verhalen en nog veel meer ‘Een nieuwsbrief? Wat is dat? Tsja. Jongeren bereik je via social media. We kondigen hier onze events aan, maar we delen er ook toffe verhalen, mini-preken en getuigenissen. Houd onze socials dus goed in de gaten @weareyoung033.

Meer weten over WAY, ga dan naar onze pagina met uitleg over onze clans.

Voor vragen kun je ons bereiken via [email protected]

Elbert-Jan van Os
Coördinator WAY