Samenkomsten

Muziek, gebed en een praktische boodschap
Wij hebben een passie voor aanbidding, voor muziek. Onze samenkomsten beginnen en eindigen daarom met muziek. Maar je hoeft niet naar huis voordat een van onze sprekers een praktische boodschap met je heeft gedeeld. Benieuwd wie er aanstaande zondag spreekt? Kijk dan even in onze agenda. Als je behoefte hebt aan gebed, staat aan het einde van de dienst altijd een team voor je klaar dat met je wil bidden. 

Nieuwsgierig geworden? Kom langs!
Kom je ook eens langs? Wij willen je graag ontmoeten. Als je na een samenkomst vragen hebt of nieuwsgierig bent geworden, kun je in gesprek gaan met iemand van het leiderschapsteam of informatie opvragen bij de informatiebalie. Nog leuker? Trek tijdens de koffie gewoon iemand aan z’n jasje! Want daar is na de dienst gewoon tijd voor. 

Voor kinderen en jongeren is er genoeg te doen. 
Ook voor kinderen en jongeren is er bij ons genoeg te doen. Hierover vertellen we je graag meer op de pagina van WAY en Mozaiek Kids.           

Elke week is er tijdens de fysieke samenkomsten van 09.30 uur kinderdienst voor de groepen 1 tot en met 8 en voor de Parelkids (basisschoolkinderen met speciaal onderwijs) 2x per maand. Voor de allerkleinsten (0-4 jaar) is wekelijks tijdens onze eerste samenkomst om 09.30 uur opvang geregeld. Alle kinderen zijn iedere zondag welkom in ons ontmoetingscentrum (Ds. Kuyperstraat 14d in Nijkerk). Op loopafstand van de sporthal. 

** tijdens speciale diensten kunnen het aantal diensten en de aanvangstijden afwijken. Check daarom ook onze agenda