OPDRAGEN

We dragen kinderen op in de zondagdienst zowel om 09:30 uur als om 11:45 uur. Als jullie kiezen voor het opdragen van je kind in de dienst, ga dan naar onze agenda om te kijken wanneer de eerstvolgende opdraagdienst is of mail naar [email protected]

Het opdragen in de dienst zal gedaan worden door een voorganger of onze kidspastor. Als eerste zal er uitleg worden gegeven over waarom we kinderen opdragen bij Mozaiek033. Vervolgens zullen de kinderen voorgesteld worden aan de gemeente. Daarna zal er een zegen over het leven van jullie kind en de ouders/opvoeders worden gebeden, terwijl de gemeente een zegenlied zingt. Het is mogelijk om bij dit persoonlijke moment van gebed zelf iemand mee te nemen die voor jullie als gezin bidt. Dit kan je dan aangeven tijdens het opdraag informatiemoment. Als je dit niet aangeeft, dan zullen mensen van het ministry team voor jullie bidden.

Voorafgaand aan de dienst is er een voorbereidingsmoment waar je andere opdraagouders kunt ontmoeten en je eventuele vragen kunt stellen. 

Klik op onderstaande button om je aan te melden voor het eerstvolgende voorbereidingsmoment.

Heb je nog vragen? Mail dan [email protected]

Aanmelden voorbereidingsmoment