(Online) Samenkomsten

Op zondag 6 september is het zover. Dan willen we een nieuwe start maken met onze live-diensten op zondagmorgen. We zien er enorm naar uit om weer met fysieke diensten te beginnen om samen Gods gezin te zijn in de ontmoeting met Hem en elkaar! We starten in Mozaiek033 met twee diensten om 09:30 uur en 11:45 uur. Voor degene die niet in de live dienst aanwezig zijn, kan inschakelen op de livestream van Mozaiek0318 om 11.00 uur via ons Youtubekanaal.

Muziek, gebed en een praktische boodschap
Wij hebben een passie voor aanbidding, voor muziek. Onze samenkomsten beginnen en eindigen daarom met muziek. Maar je hoeft niet naar huis voordat een van onze sprekers een praktische boodschap met je heeft gedeeld. Benieuwd wie er aanstaande zondag spreekt? Kijk dan even in onze agenda. Als je behoefte hebt aan gebed, staat aan het einde van de dienst altijd een team voor je klaar dat met je wil bidden. 

Nieuwsgierig geworden? Kom langs!
Kom je ook eens langs? Wij willen je graag ontmoeten. Als je na een samenkomst vragen hebt of nieuwsgierig bent geworden, kun je in gesprek gaan met iemand van het leiderschapsteam of informatie opvragen bij de informatiebalie. Nog leuker? Trek tijdens de koffie gewoon iemand aan z’n jasje! Want daar is na de dienst gewoon tijd voor. 

Voor kinderen en jongeren is er genoeg te doen. 
Ook voor kinderen en jongeren is er bij ons genoeg te doen. Hierover vertellen we je graag meer op de pagina van We are Young en Mozaiek Kids.           

Elke week is er tijdens de samenkomst van 09.30 uur kinderdienst voor de groepen 1 tot en met 6 en voor de Parelkids (basisschoolkinderen met speciaal onderwijs). Voor de allerkleinsten (0-3 jaar) is wekelijks tijdens onze eerste samenkomst om 09.30 uur opvang geregeld. De 1e twee zondagen van de maand zijn er tijdens de samenkomst van 09.30 uur ook kinderdiensten voor groep 7 en 8.

** tijdens speciale diensten kunnen het aantal diensten en de aanvangstijden afwijken. Check daarom ook onze agenda