Grow

Grow is de naam van onze onderwijsavonden. Om de week bieden we je een woensdagavond aan die je niet wilt missen!

Het doel van de avonden is dat we jou de gelegenheid willen bieden om te groeien in relatie met Jezus en Zijn gemeente en te groeien in de verschillende rollen die je hebt in het dagelijks leven.

Tijdens een Grow avond worden er meerdere studies en cursussen gelijktijdig aangeboden. Het team werkt er hard aan om voor ieder wat wils te bieden, een soort geestelijke schijf van vijf. Zo zijn er studies die te maken hebben met je persoonlijke geloofsontwikkeling, studies die zich richten op je plek in de maatschappij, maar ook activiteiten als het kijken van een film of het samen vieren van een Seder maaltijd.

De avonden worden georganiseerd bij Mozaiek0318 in de Basiliek en starten met een gezamenlijk moment van koffiedrinken in de hal, zodat er ruimte is voor ontmoeting. Daarna kan je kiezen uit een breed aanbod van activiteiten. Soms is het nodig om je vooraf aan te melden. Er bestaan activiteiten die meerdere avonden achtereenvolgens worden aangeboden, in dat geval geef je je op voor een serie. Je hoeft geen deel van Mozaiek033 te zijn om de Grow avonden te bezoeken; je mag ook gerust gasten meenemen.

Bekijk het actuele aanbod hier. (Dit is op de website van Mozaiek0318)

Je kunt ons bereiken via contact.