Prayer

Wat bijzonder dat de God die hemel en aarde gemaakt heeft geen God van afstand is, maar een persoonlijke relatie wil met jou! Hij zegt dat Hij graag naar ons luistert en ons ook antwoord geeft. Daarom vinden we gebed erg belangrijk! Het is de motor onder alles wat we organiseren en doen.

Ministry gebed
Iedere zondag is er aan het eind van de dienst gelegenheid om voor je te laten bidden. Dit gebed is er voor iedereen: mensen die zorgen hebben, mensen die dankbaar zijn, mensen die even geen woorden hebben om te bidden, mensen die graag bemoedigd willen worden, mensen die ziek zijn... Het ministryteam staat voor je klaar. Je vertelt kort wat je gebedspunt is en daarna mag je ontspannen luisteren naar de woorden van de bidders. 

Kingdom come
Gods Heerlijkheid proeven en voelen. Dat willen we allemaal. Daar zijn deze avonden voor. Exodus 33:18 “Laat mij toch Uw majesteit (heerlijkheid) zien”. We verlangen naar meer van God en stellen ons hart open voor wat Hij ons te zeggen heeft! De Kingdom come avonden vinden plaats bij Mozaiek0318 in de Basiliek in Veenendaal.

Uur van gebed
Elke week op de woensdagavond zijn er mensen die danken en bidden voor Mozaiek, voor zieken, voor de wereld, voor zichzelf en noem maar op. Leer ons bidden, laten we het dan ook doen! Check de agenda voor tijd en locatie. Wees welkom!

Je kunt ons bereiken via contact.

Eeuwe Kamsteeg
Yvette Kamsteeg