Nieuwsbrief Mozaiek033 | 25 juli 2020

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je weer een editie van onze nieuwsbrief.

Veel leesplezier!

 

  1. Dienst van zondag 26 juli
  2. Jongerenreis Curaçao
  3. Financieel jaarverslag 2019 online beschikbaar
  4. Samen de online dienst volgen of beleven
  5. Introductiecursussen in september en oktober
  6. Dopen
  7. Familieberichten
  8. Agenda


Dienst van zondag 26 juli

Samen zijn we kerk! Ook tijdens de zomermaanden komen we als Mozaiek nog niet fysiek samen, maar dat betekent niet dat we geen diensten hebben. We willen nog steeds met elkaar God aanbidden, samen lezen in Zijn woord, en juist nu samen bidden voor elkaar en onze omgeving. Daarom kun je iedere zondag in de veiligheid van je eigen huis, via een livestream inschakelen. We hopen je op die manier te 'ontmoeten'. Gewoon zoals je bent! 

Joost van den Boogaard zal komende zondag tijdens de online dienst voorgaan met het thema 'Jezus zien en geloven'. De LIVESTREAM begint om 11.00 uur. Om 10.00 uur is er weer een Kids livestream met Ollie en Sophie. Kijk jij ook?

Ook zal er een gebarentolk aanwezig zijn tijdens de livestreams.

Klik hier voor de livestreams.Jongerenreis Curaçao

Denk je aan Curaçao dan denk je al snel aan de prachtige natuur, de hagelwitte stranden met heerlijke strandtenten en de azuurblauwe zee. Maar helaas is er ook een donkere kant aan dit eiland. Veel drugs, enorme armoede die na het deels wegvallen van de toeristische inkomsten alleen nog maar is verergerd, tienermoeders met een uitzichtloos bestaan en veel jongeren die tussen wal en schip zijn geraakt.

Van 2 t/m 9 augustus a.s. zal een groep 18+ jongeren met leiding vanuit Mozaiek033 We Are Young afreizen naar Curaçao. Zij zullen daar verblijven bij Lucas en Esther van Twillert en hun 3 kids. Zij wonen al enkele jaren op Curaçao en helpen daar mee in een mooie gemeente, genaamd Iglesia Bida Nobo. Onze jongeren zullen daar helpen in het jongerenwerk en de verschillende projecten waar Lucas en Esther bij betrokken zijn. Denk hierbij aan een tienermoeder-project, het uitdelen van voedselpakketten, het helpen van twee gezinnen met de opbouw van hun huis, een groep kids van de Open Poort een fantastische dag bezorgen en de jeugd van Iglesia Bida Nobo te bemoedigen en samen met hen op te trekken. Maar bovenal zullen we Jezus’ liefde gaan uitdelen! Helpen. Delen. Bemoedigen.

Wil jij het werk dat onze jongeren daar gaan doen ondersteunen met een gift? Het geld zal besteed worden aan de opbouw van twee huizen van gezinnen die nu in een onleefbare situatie en onder erbarmelijke omstandigheden leven. Doneren kan hier. Niet alleen wij, maar vooral onze Curaçaose broers en zussen zullen hier heel dankbaar en blij mee zijn!

Bid je mee voor een zegen voor de reis en het werk dat de jongeren daar gaan doen? Op de hoogte blijven kan via het Instagram account: @jongerenreiscuracao.Financieel jaarverslag 2019 online beschikbaar

Het financieel jaarverslag van Mozaiek033 over boekjaar 2018 en 2019 is online beschikbaar via onze website. Het jaarverslag is alleen zichtbaar als je bent ingelogd via Mijn Mozaiek en is alleen beschikbaar voor delen.Samen de online dienst volgen of beleven

Nu er meer ruimte is om elkaar fysiek te ontmoeten, kun je ook met een kleine groep op zondag de livestream volgen of beleven. Dat kan bij iemand thuis zijn of op een grotere locatie met beeldscherm met meerdere gezinnen of bijvoorbeeld met je Love2Meet groep.

We weten dat er de afgelopen maanden al de nodige initiatieven zijn ontstaan, die passen binnen de richtlijnen van de overheid. Als het mogelijk is, maak er gebruik van. Of stel zelf je huis open!

Wil je je aansluiten bij een Love2Meet groep of wellicht zelf een groep starten? Op onze website vind je alle benodigde informatie. Introductiecursussen in september en oktober

Yes, we mogen weer open! Vanaf september zullen we weer gaan starten met de diensten in de sporthal, maar daarnaast zulke ook andere evenementen gaan starten. De introductiecursussen zijn ingepland en je kunt je vanaf nu inschrijven. 

De introductiecursussen zijn ingedeeld in 2 avonden. We verwachten dat mensen die deel willen worden van de gemeente deze cursus van 2 avonden gevolgd hebben.

De curussen zijn als volgt ingedeeld: 

VOL - 9 & 23 september 
14 & 28 oktober
11 & 25 november 

Wil jij je inschrijven? Klik dan hier.

Heb jij alle informatie rondom 'Mozaiek na de zomer' gemist? Klik dan hier om alles nog eens na te lezen. Dopen

Zondag 20 september hopen we weer op een aangepaste wijze een doopdienst te houden. We zien uit naar dit doopfeest waarin broers en zussen hun verlangen om Jezus te volgen zichtbaar maken door zich te laten dopen.

Je kunt je voor dit doopfeest aanmelden via contact@mozaiek033.nl

Op 25 augustus vindt om 19.30 uur de doopinloop plaats. Deze zal plaatsvinden op het kantoor van Mozaiek033 in Nijkerk. Familieberichten

Binnen Mozaiek033 willen we heel graag met elkaar meeleven. Speelt er iets in je leven en wil je hier gebed voor vragen? Stuur dan een bericht naar Contact. Wij zullen je e-mail doorsturen naar de gebedsgroep en in overleg met jou delen wij je bericht als Familiebericht in de dienst. Ook voor het doorgeven van familieberichten als geboorte, ziekte en/of overlijden kun je terecht bij het secretariaat via Contact. Het secretariaat stemt altijd in onderling overleg af of een bericht gedeeld mag worden met de hele gemeente (als mededeling tijdens de samenkomst) en/of men het bericht opgenomen wil hebben op MijnMozaiek033 (het intranet van de gemeente, achter de inlog).

Deze week zijn er 2 geboortes en 1 huwelijksaankondiging met ons gedeeld.

We verwelkomen 2 nieuwe deeltjes: Nina en Rosie. 

     

Nina Jedidja de Jong                      Rosie Margriet de Graaf

Nina is geboren op 7 juli en is de dochter van Tim en Willemijn de Jong en het zusje van Fay. Het gaat ontzettend goed met Nina. Op 8 juli is Rosie geboren. Zij is de dochter van Arwed en Rianne de Graaf en het zusje van Aukje. Het gaat goed en ze zijn God heel dankbaar!

Huwelijksaankondiging:

Op 1 augustus trouwen Joost en Sabina. De trouwdienst zal worden geleid door Cees van Harten. Wij wensen jullie een prachtige dag toe en God's onmisbare zegen in jullie huwelijksleven. Agenda

zondag 26 juli 2020 Livestream Mozaiek Kids
Livestream Mozaiek
zondag 02 augustus 2020 Livestream Mozaiek Kids
Livestream Mozaiek
zondag 09 augustus 2020 Livestream Mozaiek Kids
Livestream Mozaiek
zondag 16 augustus 2020 Livestream Mozaiek Kids
Livestream Mozaiek

 Bekijk dit bericht in uw browser