Nieuwsbrief Mozaiek033 | 18 juli 2020

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je weer een editie van onze nieuwsbrief.

Veel leesplezier!

 

  1. Dienst van zondag 19 juli
  2. Introductiecursussen in september en oktober
  3. Opdragen
  4. Dopen
  5. Aanmelden: Marriage Course online
  6. Vacatures Mozaiek Livestreams
  7. Familieberichten
  8. Agenda


Dienst van zondag 19 juli

Samen zijn we kerk! Ook tijdens de zomermaanden komen we als Mozaiek nog niet fysiek samen, maar dat betekent niet dat we geen diensten hebben. We willen nog steeds met elkaar God aanbidden, samen lezen in Zijn woord, en juist nu samen bidden voor elkaar en onze omgeving. Daarom kun je iedere zondag in de veiligheid van je eigen huis, via een livestream inschakelen. We hopen je op die manier te 'ontmoeten'. Gewoon zoals je bent! 

Wouter de Vos zal komende zondag tijdens de online dienst voorgaan met het thema 'Geulen graven'. De LIVESTREAM begint om 11.00 uur. Om 10.00 uur is er weer een Kids livestream met Ollie en Sophie. Kijk jij ook?

Ook zal er een gebarentolk aanwezig zijn tijdens de livestreams.

Klik hier voor de livestreams.Introductiecursussen in september en oktober

Yes, we mogen weer open! Vanaf september zullen we weer gaan starten met de diensten in de sporthal, maar daarnaast zulke ook andere evenementen gaan starten. De introductiecursussen zijn ingepland en je kunt je vanaf nu inschrijven. 

De introductiecursussen zijn ingedeeld in 2 avonden. We verwachten dat mensen die deel willen worden van de gemeente deze cursus van 2 avonden gevolgd hebben.

De curussen zijn als volgt ingedeeld: 

VOL - 9 & 23 september 
14 & 28 oktober
11 & 25 november 

Wil jij je inschrijven? Klik dan hier.

Heb jij alle informatie rondom 'Mozaiek na de zomer' gemist? Klik dan hier om alles nog eens na te lezen. Opdragen

"Jij bent zo kostbaar in mijn ogen. 
Zo waardevol, en ik houd zo veel van je"

Op zondag 6 september, tijdens de eerste dienst willen we nieuwe deeltjes gaan opdragen! Willen jullie je kindje laten opdragen? Stuur een mail naar contact@mozaiek033.nl

Het informatiemoment zal plaatsvinden via Zoom op maandag 24 augustus om 19.30 uur. Dopen

Zondag 20 september hopen we weer op een aangepaste wijze een doopdienst te houden. We zien uit naar dit doopfeest waarin broers en zussen hun verlangen om Jezus te volgen zichtbaar maken door zich te laten dopen.

Je kunt je voor dit doopfeest aanmelden via contact@mozaiek033.nlAanmelden: Marriage Course online

Wij organiseren de Marriage Course omdat we geloven in de kracht van sterke huwelijken. De Marriage Course is een korte cursus voor iedereen die het huwelijk serieus neemt. Of je nu 2 of 50 jaar getrouwd bent, het uitgangspunt is dat de Marriage Course je de mogelijkheid biedt om je relatie te verdiepen of te intensiveren. Liefde is immers een werkwoord. Juist als je het samen fijn hebt, dan wil je dat graag zo houden en dan is het een aanrader om deze cursus te volgen. En ook als het minder goed gaat, kan het goed en fijn zijn om samen deze cursus te volgen.

We bieden in het najaar van 2020 een online variant van de Marriage Course aan! Samen als stel, op een digitale manier, zeven momenten vrij maken in je agenda om online mee te doen, te investeren in elkaar en met frisse moed verder te bouwen aan jullie huwelijk. Je start op een avond gezamenlijk met de groep en gaat vervolgens in alle rust als stel praten over zaken waar je in de drukte van het dagelijks leven waarschijnlijk nauwelijks aan toe komt. 

Er komen onderwerpen aan bod als: effectief communiceren, omgaan met ouders/schoonouders, tijd nemen voor elkaar etc. 

Wil jij je inschrijven samen met je partner? Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven. Vacatures Mozaiek Livestreams

Achter de schermen van de Mozaiek livestreams werken we, vanuit de Basiliek in Veenendaal, met verschillende teams samen. In deze teams hebben we op dit moment een aantal specifieke vacatures op vrijwillige basis.

Ben je een teamplayer die gelooft in de kracht van samenwerken? Houd jij ervan om mee te werken aan het mogelijk maken van de Mozaiek livestreams vanuit een 'hands on' mentaliteit? Kijk dan op onze website of er een vacature bij zit die bij jou past!Familieberichten

Binnen Mozaiek033 willen we heel graag met elkaar meeleven. Speelt er iets in je leven en wil je hier gebed voor vragen? Stuur dan een bericht naar Contact. Wij zullen je e-mail doorsturen naar de gebedsgroep en in overleg met jou delen wij je bericht als Familiebericht in de dienst. Ook voor het doorgeven van familieberichten als geboorte, ziekte en/of overlijden kun je terecht bij het secretariaat via Contact. Het secretariaat stemt altijd in onderling overleg af of een bericht gedeeld mag worden met de hele gemeente (als mededeling tijdens de samenkomst) en/of men het bericht opgenomen wil hebben op MijnMozaiek033 (het intranet van de gemeente, achter de inlog).

Deze week zijn er 2 stellen uit onze gemeente getrouwd. Klik hier om de huwelijksaankondigingen te bekijken.Bekijk dit bericht in uw browser