Nieuwsbrief Mozaiek033 | 1 augustus 2020

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je weer een editie van onze nieuwsbrief.

Veel leesplezier!

 

  1. Dienst van zondag 2 augustus
  2. Update Mozaiek Kenia
  3. Clancoördinator gezocht!
  4. Dopen
  5. Introductiecursussen in september en oktober
  6. Familieberichten
  7. Agenda


Dienst van zondag 2 augustus

Samen zijn we kerk! Ook tijdens de zomermaanden komen we als Mozaiek nog niet fysiek samen, maar dat betekent niet dat we geen diensten hebben. We willen nog steeds met elkaar God aanbidden, samen lezen in Zijn woord, en juist nu samen bidden voor elkaar en onze omgeving. Daarom kun je iedere zondag in de veiligheid van je eigen huis, via een livestream inschakelen. We hopen je op die manier te 'ontmoeten'. Gewoon zoals je bent! 

Jannica van Barneveld zal komende zondag tijdens de online dienst voorgaan met het thema 'Ook als God het niet doet'. De LIVESTREAM begint om 11.00 uur. Om 10.00 uur is er weer een Kids livestream met Ollie en Sophie. Kijk jij ook?

Ook zal er een gebarentolk aanwezig zijn tijdens de livestreams.

Klik hier voor de livestreams.Update Mozaiek Kenia

Afgelopen week evalueerden we samen met Compassion en onze coördinator in Kenia het afgelopen seizoen. Naast de zorgen over Corona in Nederland en Kenia en de deels mislukte oogst in dit gebied door de sprinkhanenplaag waren er ook momenten om samen voor te danken. Er zijn inmiddels 570 kinderen in het Compassion-programma gesponsord door Mozaiekers. Er is bijna € 40.000,- euro opgehaald voor de voedselactie vorige maand en er is samen met een aantal ondernemers een start gemaakt met een waterproject in Marsabit. We hebben samen gebeden en vooruitgekeken naar de plannen voor onze gemeenten. Wist je dat er vanuit Kenia ook veel gebedsondersteuning is voor onze gemeenten in Nederland? Hoe bijzonder! We mogen een zegen zijn voor elkaar en hebben de Heer gevraagd om de situatie in beide landen rondom lockdowns en de moeilijke omstandigheden te keren.

Scholenprogramma Compassion 
In Kenia is het scholenprogramma stopgezet als gevolg van de lockdown in het land. Dit betekent ook dat het Compassion-programma niet meer doorgaat. Kinderen kunnen geen onderwijs meer volgen. Compassion helpt de gezinnen tijdelijk door de sponsorbijdrage indien mogelijk contant uit te keren. Zij zullen dan zelf het geld besteden aan: extra voeding, schoon water, medicatie, hygiënekits of het betalen van de huur. Zo wil de overheid rellen voorkomen bij het uitdelen van voedsel. Op de website van Compassion kun je meer lezen over de maatregelen die worden getroffen. Clancoördinator gezocht!

We zijn hard op zoek naar een coördinator voor onze clans. Dit houdt in dat je de jongeren indeeld in verschillende groepen en dat je op zoek gaat naar nieuwe leiding voor groepen. 
Ben jij die persoon? Laat het ons dan snel weten via weareyoung@mozaiek033.nl

Daarnaast zijn we op zoek naar leiding voor een clan in Amersfoort/Bunschoten. 10 jongeren in de leeftijd van 13-15 jaar. Ook voor deze functie mag je mailen naar weareyoung@mozaiek033.nlDopen

Zondag 20 september hopen we weer op een aangepaste wijze een doopdienst te houden. We zien uit naar dit doopfeest waarin broers en zussen hun verlangen om Jezus te volgen zichtbaar maken door zich te laten dopen.

Je kunt je voor dit doopfeest aanmelden via contact@mozaiek033.nl

Op 25 augustus vindt om 19.30 uur de doopinloop plaats. Deze zal plaatsvinden op het kantoor van Mozaiek033 in Nijkerk. Introductiecursussen in september en oktober

Yes, we mogen weer open! Vanaf september zullen we weer gaan starten met de diensten in de sporthal, maar daarnaast zulke ook andere evenementen gaan starten. De introductiecursussen zijn ingepland en je kunt je vanaf nu inschrijven. 

De introductiecursussen zijn ingedeeld in 2 avonden. We verwachten dat mensen die deel willen worden van de gemeente deze cursus van 2 avonden gevolgd hebben.

De curussen zijn als volgt ingedeeld: 

VOL - 9 & 23 september 
14 & 28 oktober
11 & 25 november 

Wil jij je inschrijven? Klik dan hier.

Heb jij alle informatie rondom 'Mozaiek na de zomer' gemist? Klik dan hier om alles nog eens na te lezen. Familieberichten

Binnen Mozaiek033 willen we heel graag met elkaar meeleven. Speelt er iets in je leven en wil je hier gebed voor vragen? Stuur dan een bericht naar Contact. Wij zullen je e-mail doorsturen naar de gebedsgroep en in overleg met jou delen wij je bericht als Familiebericht in de dienst. Ook voor het doorgeven van familieberichten als geboorte, ziekte en/of overlijden kun je terecht bij het secretariaat via Contact. Het secretariaat stemt altijd in onderling overleg af of een bericht gedeeld mag worden met de hele gemeente (als mededeling tijdens de samenkomst) en/of men het bericht opgenomen wil hebben op MijnMozaiek033 (het intranet van de gemeente, achter de inlog).

Deze week is er 1 huwelijksaankondiging met ons gedeeld: 

Willem Jan en Marianne van Elst zijn 28 april voor de wet getrouwd en willen op 7 augustus een zegen vragen over hun huwelijk. Jaap de Graaf zal deze dienst leiden en Marianne (de moeder van Marianne) zal het Woord verkondigen. Na het huwelijk zullen Willen Jan en Marianne hun droom verwezenlijken. Ze gaan op reis! Klik hier voor hun verhaal. Agenda

zondag 02 augustus 2020 Livestream Mozaiek Kids
Livestream Mozaiek
zondag 09 augustus 2020 Livestream Mozaiek Kids
Livestream Mozaiek
zondag 16 augustus 2020 Livestream Mozaiek Kids
Livestream Mozaiek
zondag 23 augustus 2020 Livestream Mozaiek Kids
Livestream Mozaiek
maandag 24 augustus 2020 Informatiemoment Opdragen (online)
dinsdag 25 augustus 2020 GROW - Informatieavond Doop

 Bekijk dit bericht in uw browser