Mozaiek033 | Morgen vieren we samen het avondmaal

Beste #naam#,

Wat leuk dat je deze nieuwsbrief weer hebt geopend! De inschrijving voor de startzondag van 2 oktober is geopend, dus ik zou zeggen.. lees snel verder ;) 

Heel veel lees plezier!

 

  1. Zondag 11 september | Avondmaal
  2. Startzondag | 2 oktober
  3. Mozaiek kids!
  4. WAY | 11 September
  5. Introductiecursus bij Mozaiek033
  6. Familieberichten
  7. Agenda


Zondag 11 september | Avondmaal

Morgen vieren we samen het avondmaal. 

Afgelopen zondag zijn we gestart met de prekenserie God aanbidden op maandag. Op zondag aanbidden we God door als kerk samen uit volle borst te zingen over Zijn grootheid. Maar aanbidding gaat verder dan onze worship op zondagmorgen. God aanbidden gaat over God de plaats geven die Hem toekomt in ons leven en over het wandelen in de roeping die God ons heeft gegeven als mens.

In de serie God aanbidden op maandag gaan we in vijf weken vijf onderwerpen langs waarin we steeds opzoek gaan naar hoe we daarin God kunnen aanbidden met ons hele leven. In ons zijn en in de keuzes die we maken. Zowel in ons geestelijk als in ons praktisch leven. En niet alleen op zondag, maar ook op maandag en dinsdag en woensdag en …

Marcel Koning sprak afgelopen zondag over het thema 'gemaakt om te stralen'. Emiel gaat verder met de prekenserie God aanbidden op maandag en neemt ons mee in het bijbelboek Job.

 Startzondag | 2 oktober

Zondag 2 oktober willen we samen het nieuwe seizoen vieren door middel van een feestelijke startzondag! 

Rond 15.30 zal de startzondag starten, waarna we om 19.00 uur willen afsluiten. De voorbereidingen zijn al in volle gang en we kijken ernaar uit iedereen te ontmoeten om het nieuwe seizoen te starten!

Een nieuw onderdeel op deze startzondag is de bakwedstrijd! Doe jij mee? Aan het einde van de startzondag zal de winnaar bekend worden gemaakt. Je maakt kans op leuke prijzen. Je kunt je opgeven in het aanmeldformulier. 

Om deze dag mogelijk te maken zijn we ook nog op zoek naar vrijwilligers. 
We zoeken 10 personen voor het verzorgen van de catering, 10 personen voor het helpen opbouwen en 10 personen voor het helpen afbouwen. 
Het zou geweldig zijn als we op jouw hulp kunnen rekenen. 

Klik hier om je aan te melden voor de startzondag. Mozaiek kids!

Onderbouw

Ollie en Sophie krijgen bezoek van Frieda, de kidspastor uit Veenendaal. Ze is op zoek naar een Bosatlas en verteld dat zij brieven wil sturen naar alle verschillende Mozaiek gemeentes. In de Bijbel staan ook brieven, maar waarom werden die eigenlijk gestuurd?

Bovenbouw

Jozefs droom lijkt een nachtmerrie te worden: z’n broers zijn hem liever kwijt en sturen hem het land uit. Ze gooien hem eerst in een put en verkopen hem als slaaf. En wat doe je dan? Als mensen je er niet bij willen hebben en je in je eentje komt te staan? Zit jij wel eens in de put?

Alle basisschoolkids (ook groep 7/8) zijn welkom zonder ticket! Deze week hebben we 4 extra mensen nodig die als leider met de kids hun kerkdienst willen meemaken. Met ze kletsen, een spelletje doen, ieder kind zich geliefd laten voelen. Meld je bij de incheckbalie in het Corlaer als jij dat deze week wilt!WAY | 11 September

Aanstaande zondag 11 september is er voor alle young adults van Mozaiek weer 21+ Connect & Grow, de allereerste van het nieuwe seizoen! En de avond zou niet hetzelfde zijn als jij er niet bij bent… Kom je ook? We hebben al op jou gerekend en zouden het super tof vinden als je weer komt. We gaan elkaar weer ontmoeten, leren kennen en dieper groeien in geloof!  

Arjen ten Brinke komt spreken over het thema Van teleurstelling naar hoop. Kom deze avond vol met verwachting, want we geloven dat God jou wil bemoedigen en door jou of anderen heen wil spreken, in welke fase van je leven je je ook bevindt. Hij houdt zóveel van je. 

Daarnaast is er de avond natuurlijk volop ruimte om heel veel te connecten! En WAY zou WAY niet zijn als er ook weer héél veel lekker eten en drinken is… 

Programma
16:00 – 17:00 CONNECT: Inloop met koffie, thee en taart 
17:00 GROW: Worship, spreker en gebed 
18:30 CONNECT: Food & drinks 

Het belooft een geweldige middag en avond te worden.  

WIJ HEBBEN ER MEGA VEEL ZIN IN!  
TOT ZONDAG! 

Nodig ook gerust vrienden en bekenden uit, iedereen is welkom.

AanmeldenIntroductiecursus bij Mozaiek033

Ben jij nieuw in Mozaiek033 of ben je misschien al langer onderdeel van onze gemeente maar nog geen deel? Kom dan langs bij onze introductiecursus en leer Mozaiek033 kennen! We hebben weer nieuwe data's online staan voor de komende maanden waarop je je kunt inschrijven. 

Mogelijkheden:
7 & 21 september
5 & 19 oktober
2 en 16 november
7 en 14 december

De introductiecursussen zijn verdeeld in 2 avonden. We verwachten van de deelnemers dat ze zowel avond 1 als avond 2 hebben gevolgd zodat je een zo duidelijk mogelijk beeld krijgt van waar Mozaiek voor staat. Avond 1 zal voornamelijk bestaan uit een theorie gedeelte waarin de visie van Mozaiek centraal staat. Bij avond 2 duiken we in onze pijlers en leer je de personen achter deze pijlers kennen. We hopen je te ontmoeten! 

Klik hier om een keuze te maken uit de data en je in te schrijven. Familieberichten

Huwelijksaankondiging:

Op vrijdag 16 september gaan Wouter Busstra & Marjolein Schrik trouwen. 

Wij wensen jullie een prachtige dag toe! 

---

Binnen Mozaiek033 is omzien naar elkaar erg belangrijk. Op onze website vind je een overzicht van de zieken en een actuele update van hun situatie. 

Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed! Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur  dan een e-mail naar [email protected].

De informatie over de zieken kan i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek033. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.Bekijk dit bericht in uw browser